پندار نو

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
پندار نو

سایت مستقل و غیر وابسته به احزاب و گروه های سیاسی


    سی آی ای جاسوس نمیگیره ، برویم دنبال روسیه

    avatar
    admin
    Admin

    تعداد پستها : 7126
    Registration date : 2007-06-20
    20121205

    سی آی ای جاسوس نمیگیره ، برویم دنبال روسیه Empty سی آی ای جاسوس نمیگیره ، برویم دنبال روسیه

    پست  admin

    فـــــــــــــــــرخ زرنــــــــــــــــــــــــــــگار

    عده ای که تا دیروز در مقامات بلند پایه حزبی و دولتی حزب دموکراتیک خلق افغانستان قرار داشتند خواب قدر ت می بینند و به هر در و دیوار خود را میزنند اگر شود مورد توجه قرار گیرند ، آدمهایی مثل فرید مزدک ، ثریا بها ، سلیم مجاز و چند تای دیگر در گیراین کابوس جنون برانگیز شده اند.
    بعضی آنها گاه گرباچف ، گاه شهید نجیب الله و گاه میراکبر خیبر را ابزار کتمان نیات شوم خود میسازند. اینها هرچه کردند .اگر هزاران دشنام به ح.د.خ.ا دادند ، به شوروی دادند ، بهرهبران حزب دادند ، بیرق دموکراسی و آزادی بیان غرب را به آسمانها بردند و به گفته عام هرچه ک..ن خود را پاره کردند مورد لطف و حاتم بخشی های غرب قرار نگرفتند.
    اکنون راه دیکری ندارند جز دست تگدی دراز کردن به سوی روسیه و ازینرو نماینده آنها سلیم مجاز با گردن پتی در صفحه خود با همان قلم مالیخولیایی مشرب می نویسد:
    باز هم تاکید باید کرد که دولت فعلی روسیه در راه اندازی کودتای ثور و رویداد های متذکره فوق هیچنوع مسئولیت ندارد. ما از حکومت کنونی روسیه و مردم روسیه ، هیچنوع کینه به دل نداریم .امید و آرزو ما اینست تا در آینده مردم افغانستان با مردم شریف روسیه روابط بسیاردوستانه داشته باشند.
    ترچمه این متن مالیخولیایی به زبان عام فهم:
    قابل توجه دولتمردان کی جی بی روسیه


    ما اعضای پیشین و پشت پرده کی جی بی پیشین بازهم حاضریم در خدمت روسیه مافیایی و سرمایه داری قرار گیریم . ما عادت به جاسوسی کرده ایم. ما میخواهیم به شما کمک کنیم و گلیم نیروهای چپ را که بوسیله نسل دوم وسوم حزب ما ایجاد گردیده است جمع کنیم. ما گلم جم های چپ نما هستیم.ما به شما کمک می کنیم تا در آیندهء افغانستان ، تنها جواسیس امریکا و روسیه حضور داشته باشند و حکومتهای فاسد افغانی نام افغانستان را در صدر جدول فساد جهانی و ترور زنده نگهدارند.
    زنده باد آزادی بیان
    راستی این چواسیس از تاریخ سه دهه پیش افغانستان هم اطلاع ندارند.
    در وقت کودتای حفیظ الله امین آقای حسن شرق در کابل نبود.مناسباتش با سردار داود برهم خورده بود و به حیث سفیر در اندونیزیا کار میکرد.
    این هم از کشفیات کاذب ثریا بها است.در حالی که به هیچ کس پوشیده نیست که ثریا بهاء توسط حیدر مسعود فرد شماره 2 روسیه به ح.د.خ.ا معرفی شده بود. استاد خیبر بزرگ که اصلا پشتونستانی الاصل بود قبل از تاسیس حزب دموکراتیک خلق افغانستان به کمک جی آر یوی شوروی سازمان انقلابی اردو را ایجاد کرده بود. این سازمان انقلابی اردو تا آخر منبع فرکسیونبازی در درون جناح پرچم باقی ماند.
    بدون شک راز مرگ خیبر را تنها سی آی دی پاکستان و کی جی بی شوروی میدانست.
    باری ببرک کارمل از نورمحمد تره کی پرسیده بود:
    چرا رفیق خیبر را کشتند؟
    تره کی فقط یک حرف زد:
    هر کسی در بازی های بزرگ شامل باشد و بد معامله کند به این سرنوشت گرفتار میشود.
    بعد از خیبر ، در نتیچه جنگ تحمیلی امپریالیزم حزب آنقدر شهید و معلول داد که دیگر کسی بیاد خیبر و تره کی نیافتاد.حالا این جواسیس برای پوشانیدن سیما های خود خیبر را دستاویز ساخته اند.
    راستی ، راز این کودتای ثور 57 که برای آن داستانها ، قصه ها ، افسانه ها و حماسه ها ساخته شد و کسی آنرا به شوروی و کسی به ح.د.خ.ا و کسی به انقلاب های چهانی ارتباط میدهد ،چه بود؟
    تره کی در اولین روزها گفت: ما چنان انقلابی پرولتاری کردیم که برژنف در مسکو و کارتر در واشنکتن حیران ماندند.
    چنین هم بود.
    سردار داود دیکتاتور و دیوانه که مغرور چان خود بود در پنج سال جمهوریت سست ترین دولت را نگهداری میکرد. میراث استبداد زشت خانواده گی بخاطر بیداد گری های خودش ، هاشم غدار و نادر غدار بر پیشانی او بیش از هر عضو دیگر خانواده سلطنتی حک بسته بود.
    این دیکتاتور دیوانه حتا یک وزیر دفاع باشهامت نداشت.
    چند خرد ضابط و دو سه دگرمن از قوای پانزده حرکت کردند و تا دم ارگ و رادیو افغانستان بلا مانع پیش رفتند. ارگ مقاومت جانانه کرد.تانک های کودتا چی ها را زدند. مردم به چشم سر خود فرار گلابزوی ، مزدوریار ، تنی ،وطنچار را دیدند که به سمت نخاس مکروریان سرکنده و پای کنده می گریختند ، دیدند..
    جگرن رفیع بزدل همه و بعدا قهرمان انقلاب در خانهء سرور نورستانی پنهان شد.
    کار را دو نفر خراب کردند:
    قادر هراتی هوایی اچنت پخته جی آر یو
    حیدر سلیم آواز خوان
    رفیع از همان سازمان انقلابی اردو به حزب پرچم آمده بود و تابع امر جی آر یو بود .ازینرو در روز 7 ثور با آنکه پرچمی ها در دفاع از دولت داود قرار داشتند رفیع مستقلانه عمل کرد.
    قادر هوایی وقتی از فرار پیاده و توپچی خبر شد ف توانست یک هواپیمای میگ را خودش به پرواز بیارد و ارگ را بمبارد کند. اما تا هنوز همه چیز حل نشده بود. گروپ امام الدین که وظیفه قتل داود ، سردار عمر و سردار میرویس را داشت تا هنوز داخال ارگ نشده بود.
    پس از بمبارد قادر . قطعه ضربتی بالاحصار به قوماندانی ولی محمد خان آماده گی حمله برکودتا کران میشود..
    در صحن قطعه پرخاشی صورت میگیرد.حیدر سلیم سرباز محمد زایی بر ولی محمد خان حمله میکند و او را از پا در میاورد.کسی حیدر سلیم را زخمی میسازد اما حیدر سلیم بوسیله محترم تیمورشاه سدوزی عاجل به شفاخانه انتقال می یابد.
    در قطعه پراگنده گی رخ داد و از حمله به ارگ اشغالی انصراف صورت گرفت.
    فکر نکنید همه چیز پلان شده بوده است.در چنین تغییرات همیشه تصادف های نقش خود را بازی میکند. ضرورت و تصادف دو مقولهء با ارزش فلسفهء ماتریالیزم تاریخی کارل مارکس است.ماتریالیزم تاریخی چیز دیگر چز تبلور اجتماعی ماتریالیزم دیالکتیک نیست.حالا شما خود دیلکتیک کودتای ثور را پیدا کنید.نه این که فلا چنان گفت و فلان چنان کرد. اگر ... اگر ..اگر. پشت اگر مگر نگردین .دیاالکتیک را دریابید.
    من همیشه در لابلای مزاح ها و ساده نویسی ها حرفها و اسرار مهم تاریخ و فلسفه را برای شما گفته ام. قدر زر را زرگر میداند. ازینرو پس از هرنوشته ده ها میل امتنان برایم مواصلت کرده است. یک دو بی وجدان همیشه دشنام میدهند.
    در بالا از قادر هراتی و دگرمن رفیع بعدا ستر چنرال معاون داکتر نجیب به عنوان اعضای جی آر یو یاد کردم. این بدان معنا نیست که جی آر یو در کودتا نقش داشت. نه!
    روسها تا هنوز داود را بهتر از هر فرد دیگر میپنداشتند.این را سفیر کبیر مرحوم نوراحمد اعتمادی نیز به آنها تفهیم کرده بود. اما در جی آر یو اصلی دیگری وجود داشت.
    چی آر یو سازمان نظامی خارجی کی جی بود ؛ مثل آی اس آی در وچود سی آی دی پاکستان.آی اس آی شاخه نظامی خارجی استخبارات پاکستان است ، نه تمام استخبارات.
    در دهه 60 موج انقلابها و جنبشهای آزادیخواهی ، مترقی ، چپ و عدالتخواه تمام جهان را از شاخ افریقا تا شاخ برنتی دهکدهء کمری بگرامی فرا گرفته بود
    شوروی با سرعت بی سابقه پیش میرفت.دوران دوران شگوفایی سوسیالیزم و تثبیت برتری های نظام انسانی سوسیالیزم شوروی بود. غرب با تمام عظمتش بهت زده شده بود. در هر کشور و بخصوص در کشور های اسلامی مرتجع ترین و عقبمانده ترین نیروهای افراطی متعصب را برای مقابله با این موج آماده ساخته بود. رهبری شوروی وقت به صدور انقلابها بوسیله جی آر یو موافقت نموده بود. راه اندازی کودتا های انقلابی دیگر مجاز شمرده میشد. خود جی آر یو کودتا نمیکرد.بلکه به اعضایش مثلا سازمان انقلابی اردو که بعدا تعداد آنها پرچمی شدند آزادی عمل در مواقع معین را داده بود. قادر و رفیع با استفاده ازین آزادی عمل دست به همیاری با امینی ها زدند و انقلاب ثور را گ.یا به پیروزی رسانیدند.
    هفت یا هشت سال پیش زمانی که کتاب محترم کشتمنذ صاحب بر سر زبانها بود ، جناب عبدالوکیل وزیر خارجه پیشین را دیدم.او را هم شوق کتاب نوشتن گرفته بود.هر باری که او را میدیدم حرف از کتاب خود میزد.برایش گفتم: وزیر صاحب شما بنویسید اما مثل کتابهای امین ، کشتمند صاحب و دیگران خود را قهرمان و دیگران را مقصر نسازید. اگر چنان کردید من کتابهای نامکتوب دارم که در یک ماه مکتوب و مشهور میشوند و قصهء کتابهای شما را مفت میکنند
    گفت : نه نه من ریالیستی می نویسم.از همان زمان تا کنون من و بازار منتظر این اثر گرانبهای ریالیستیک هستیم.
    راستی وزیر صاحب درین کودتا نقش داشت:
    مستقیما نه ،
    وزیر صاحب در وقت شهادت میر اکبر خیبر و انقلاب ثور در اتحادشوروی بود. به مجرد برگشت به افغانستان به عنوان سکرتر جنرال وزارت خارجه اولین دعوا را با ببرک کارمل و بعد با حفیظ الله امین به راه انداخت .
    وزیر صاحب با این حرفها چه ارتباطی دارد؟
    اگر حفیظ الله امین کودتا نمیکرد ، وزیر صاحب درتمام این جریانها فیگور اصلی میماند ، همانگونه که در وقت نجیب علیرغم حسادت و مقاومت او ماند.
    قبل از پرداختن به نقش وزیر صاحب میخواهم چند حرفی در باره نقش میراکبر خیبر بنویسم.
    با آنکه میر اکبر خیبر تا کنون توسط اکثر پرچمی ها و بخصوص و بخصوص هواداران خط ببرک کارمل به عنوان یکی از موءسسین حزب و استاد قلمداد گردیده است اما به صراحت میگویم که او هیچ نقشی در تاسیس ح.د.خ.ا نداشت.او که قبل از تاسیس حزب دموکراتیک خلق افغانستان رهبر سازمان انقلابی اردو وابسته به جی آر یو بود ، وقتی به جناح پرچم پیوست که پرچمی ها اصل مبارزه مسلحانه را از (مرام دموکراتیک خلق) برداشتند و یگانه راه تداوم مبارزه را مبارزه مسالمت آمیز پنداشتند. حذف این اصل باعث آن شد تا خلقی ها پرچمی ها متهم به انحراف از اصول فلسفهء انقلابی سازند و خود را به شوروی بیشتر نزدیک سازند. پس از حذف این اصل دیگر ضرورت به سازمان انقلابی اردو نبود. خیبر و یارانش مجبور شدند در حزب خود را مدغم کنند.
    پس از آن که خیبر پشتونستانی داخل حزب پرچم شد ، سنگ تهداب فرکسیونبازی و قومبازی را در بین جناح پرچم گداشت و بهترین رهبران حزب مثلا سلیمان لایق را با بهترین کادر ها با ده ها حیله و نیرنگ از کنار کارمل دور ساخت. ازینرو او نه استاد بلکه اولین فرکسیونباز محیل در درون جناح پرچم بود و درد فعالیتهای او را تا امروز بهترین فرزندان حزب از طریق بازمانده هایش مثلا ثریا بها ، سلیم مجاز و کبیر رنجبر میکشند.خیبر هر چه کرد نتوانست نجیب را از کارمل دور سازد و این یکی از عواملی بود که ببرک کارمل واناهیتا راتبزاد نجیب را تا کودتای درون حزبی ثور 13 65 فرزند خود می پنداشتند.
    این نوشته را نه تا هنوز اصلاح ÷رده ام و نه تفصیل آنرا نوشته ام.
    اگر زنده گی وقت کافی در اختیار من داد آنرا اصلاح میکنم و تفصیلش را می نویسم. در غیر آن مطالب مورد بحث را در نوشته های دیگر بخوانید.

    ادام دارد
    ..........................................................................................................................

    آقای سلیم مجاز گویا پی اچ دی و گویا داکتر!
    شما نه تنها از حقوق چیزی میدانید بلکه نوشته های شما در سطح شاگردان صنف 6 مکتب است.
    شما هتک حرمت را به غلط حتک حرمت نوشته اید.
    حتک یعنی چوچه شتر مرغ ، یعنی سلیم مجاز.
    معنای حتک ، شترمرغ چوچه است.
    هتک یعنی دریدن
    دیگر چه بگویم.اعلانهای دو پیسگی ، نظر سنچی های مبتذل و خود سایت تان مبین سویهء پایین شماست. من باشما بیسواد و خام کله روی چه مسئله ای به بحث بپردازم.
    شما که یک جمله را به فارسی درست نوشته نمی توانید ، صورت دعوا را چگونه خواهید نوشت.
    راستی کدام خر به شما سند دوکتورا داده است؟
    همه فارغان غرب مثل شما بیسواد بوده اند؟
    درسابق در مورد فارغ التحصیلان شوروی نظر منفی ارایه میشد اما باور کن هر چه دوکتور و ماستر افغانی فارغ غرب دیدم مثل شما بیسواد ، کودن ، ایلاگوی و خشکه دماغ است.
    .
    ازبرای خدا!!!
    تا کنون این بیسواد که خود را دوکتور حقوق میداند تفاوت بین جرم و اتهام را نمیداند.
    اسناد ترتیب دهید و به محاکم آلمان ، امریکا و سویدن بفرستید
    زیاد حوصله کردم سلیم مجاز همان بیسواد ماند و آدم نشد
    !


    سی آی ای جاسوس نمیگیره ، برویم دنبال روسیه Zarneg10

    موضوع بعدا

    اسناد ترتیب دهید و به محاکم آلمان ، امریکا و سویدن بفرستید!!!


    اين مطلب آخرين بار توسط admin در الخميس 20 ديسمبر 2012 - 4:18 ، و در مجموع 18 بار ويرايش شده است.
    مُشاطرة هذه المقالة على: reddit

    avatar

    پست الخميس 6 ديسمبر 2012 - 15:32  admin

    ....
    avatar

    پست السبت 8 ديسمبر 2012 - 5:05  admin

    فرخ زرنگار

    تاکید میورزم که درین عنوان نه پیشهء شرافتمند لیلامی فروشی بلکه اعلان زرنگار در سایت محترم سلیم مجاز محمول بحث است.
    درین ده سال در سایت پندار چند زرنگار داشتیم:
    زرنگار از مالموی سویدن
    زرنگار از برمینگهام
    زرنگار از آبنای بیرنگ
    زرنگار از سرای لیلامی
    برای آنکه بنده با سایر زرنگاران فرق شوم بعدازین بنام فرخ زرنگار می نویسم.
    و ا ما بعد...
    از برکت و فیض موضعگیری های رسالتمند ما در رابطه با آزادی بیان و دفاع از شخصیت و کرامت انسانها ، بی بهایی چرند نامهء رها در باد ثریا بهاء این مغزن عقده به همگان هویدا گردید. ناشر تا چندی پیش قیمت کتاب او را بین 100 تا 70 یورو گذاشته بود. اما کسی آن کتاب را نخرید و در گدامهای سیا انبار گردید.
    اکنون لیلامی فروش های سیاه به بهانهء آزادی بیان برای آن رکلام تازه ساخته اند.
    بیرار!
    فوروخته نموشه. به خودا نموشه.به درد دکانهای جلغوزه فروشی کابل موخوره
    آری بیرار تبلیغ نکو
    اعلان زرنگار لیلامی فروش که در سایت محترم سلیم مجاز در امریکا نشر شده است:
    زنده و جاودان باد آزادی بیان
    آیا کتاب« رها در باد » یک کتاب بسیار گران قیمت است ؟
    آیا کتاب« رها در باد » به اندازه یی قیمت است که ما توانایی خرید آنرا نداریم ؟ مصرف تمامشد و چاپ کتاب« رها در باد »، بیش از سی دالر بود . بنا برین قیمت فروش یک کتاب هشتصد صفحه ای ، باید د ر همین حدود ۵۰ دالر باشد. اگر باوجود این ، قیمت فعلی کتاب را بلند تصور میکنید ، بمنظور خریداری وخواندن این کتاب دلچسپ میتوانید:

    اول - چند دوست و اعضای فامیل شریک شوید و ده ده ، دالر یا ده ده یورو، انداز کنید و کتاب را خریداری کنید .کتاب با ادبیات بسیار عالی نوشته شده است . می ارزد.

    دوم - به عوض رفتن به یک کنسرت یک هنر مند افغانی ، میتوان این کتاب را خریداری کرد. نویسنده به استثای مبالغه زیاد ، در مورد پدر اولاد های خود باقی مطالبی را که نوشته است ، بیش از نود و پنج درصد حقیقت دارند. کتاب بسیاردلچسپ و آموزنده است.( من صدیق راهی را از نزدیک میشناسم . او آنطور نیست که درین کتاب ترسیم شده است . مسئله طلاق در امریکا ، ثریا بها را وادار ساخته است در مورد او بسیار مبالغه کند. اکثر همسران بعد از طلاق در مورد بدی های همسر سابق خود مبالغه میکنند .)

    سوم - به عوض رفتن تمام اعضای فامیل به سینما ، میتوان این کتاب جنجال بر انگیز را خریداری کرد .این کتاب کوها و دره های زیبای بخشی از افغانستان را مانند صحنه سینما در نظر شما مجسم میسازد.

    چهارم - میتوان از سایر مصارف درجه سه و چهار ، صرف نظرکرد و دربدل این کتاب بی نظیر را خرید. بخاطر رشد آزادی بیان ، باید این کتاب و سایر کتابهای خوب را خرید وبا فراخنگری ، آنها را مطالعه کرد. حتی اگر بر علیه ما نوشته شده باشند. این است جوهر دموکراسی و آزادی بیان. باید آن بخش های این کتاب را با تحمل ، گذشت و بزرگواری خواند که ما افراد دستنگرو انترناسیونالست را بی رحمانه می کوبد و مورد انتقاد قرار میدهد.

    پنجم - ما سالها ست که کتابهای نویسندگان ایرانی را میخوانیم و از آنها می آموزیم. دربدل ایرانی ها آثار نویسندگان ما را نمی خوانند زیرا ما به سطح ایرانی ها نمی توانیم بنویسیم . این کتاب یکی از نادر ترین کتابی است که اگر برادران و خواهران ایرانی ما آنرا مطالعه کنند از ادبیات ومحتوی غنی آن خواهند آموخت . این برای ما افغان ها قابل افتخار است. بنا برین به هر قیمت، باید این کتاب را خرید و با سربلندی و افتخار به دوستان ایرانی بشکل هدیه کرسمس داد.


    تا اینجا مربوط اعلان زرنگار از سرای لیلامی

    تعجب نکنید.این لیلامی فروش اصلا به آزادی بیان باور ندارد. زمین و زمان را بنام وابسته های شوروی ، ستالینیست و... دشنام میدهد ، اهانت میکند و اتهام می بندد اما یک حرف را درمورد خود قبول ندارد و رسوایی برپا میکند. رسوایی چند سال پیش او را در مورد نوشته های محترم محبوب الله زارع به یاد دارید؟
    اکثر اجنتهای سیا این خصوصیت را دارند. در مورد دیگران آزادی بیان میخواهند ، اما در مورد خود با تهدید یا سکوت و رد شدن زننده بر آزادی بیان با بی باکی خط بطلان می کشند. آزادی بیان دل و گُرده میخواهد ، نه بوسگری/.
    راستی محبوب الله زارع چه شد؟
    و اما بعد...
    ادامه بزودی
    درباره موضعگیری های بزدلانه و بی آزرم گروهکهای حزب وطن و موضع با شهامت صدیق راهی برادر رییس جمهور فقید نجیب الله
    ادامه بزودی
    .....
    در بالا لیلامی فرو ش های سیا خوانده شود ،نه سیاه.
    سیا یعنی سی آی ای برادر اندر کلان سی آی دی پاکستان و موساد اسراییل
    avatar

    پست السبت 8 ديسمبر 2012 - 5:08  admin

    بارها گفته ایم : در ح.د.خ.ا یا حزب وطن شماری عضویت داشتند که یا برای کی جی بی و یا برای سی آی ای کار میگردند.
    این یک عمل غیر انسانی ، غیر افغانی و نامردی است که آدم در برابر آن جواسیس نامرد و بی وجدان که جنبش چپ را به روسیه وابسته میدانند و هر روز با کاربرد واژه های استالینیزم و اکثریت آرا از پشت نا جوانمردانه و خفاش مابانه به چپ افغانستان ضربه میزنند ، خاموش بماند.
    این نامردها که زمانی عضویت ح.د.خ.ا را نیز داشتند امروز تریبون های سی آ ی ای و رسانه های خود را فقط برای متلاشی ساختن آخرین بقایای چپ و اندیشه چپ فعال نگهداشته اند.
    برای ما مهم نیست که ثریا بی بهاء از شادروان ببرک کارمل توصیف کرده و به شهید نجیب الله بد گفته است . ماهم این جملهء او را خوانده بودیم اما آنرا برای هویت دادن و شخصیت دادن گماشتهء سه کاف سیا تبلیغ نمی کنیم.

    «نجیب پیوسته در فکر دزدی و اختلاس بود اما ببرک کارمل هیچ گاهی از دارایی های مردم و دولت ، اختلاس و دزدی نکرد و ثروتی نیندوخت »


    جاسوس نامرد سیا نمیداند که سراسر کتاب به بدنام ساختن ح.د.خ.ا ، سازمان دموکراتیک زنان افغانستان و زنان مبارز ،حزب وطن و چنبش چپ اختصاص یافته است ، نه کارمل و نجیب.
    اگر ما با توصیف کردن ببرک کارمل خوش میشدیم ، به موسی عثمان در سایت پندار مانند دیگران راه میدادیم.موسی عثمان تا چندی پیش بهترین حرفها را در مورد ببرک کارمل و بهترین دفاعیه را برضد ویس ناصری نوشت.اما زمانی که به حزب دموکراتیک خلق و به همه خلقی ها و پرچمی ها دشنام داد ما با او مقاطعه کردیم.
    تو که نه جوهر مردی ، نه انسانیت ، نه شرافت و نه حزبیت در وجودت است باید بدانی که ما و اقعا عیار و کاکه هستیم ( واژه های پوسیدهء سنتی مرد و نامرد و یا زن و نا زن را ما به کار نمیبریم)برای ما حزب مقدم تر از رهبران آن است.
    ما برای آرمانی زنده هستیم و حرف میزنیم.خودت برو نظر سنجی های مضحک را در مورد نمایشنامه های سی آی ای بیانداز و دلت را خوش کن که اینه دموکراسی. از بیسواد سیاسی ما انتظار دیگری نداریم.
    اینجا اروپاست نه امریکا که هر بیسوادی را داکتر بنامند و صدر نشین سیاستها در افغانستان سازند.
    با احترام زرنگار
    این اولین و ساده ترین گوشمالی من بود.
    تا دیدار آینده

      مواضيع مماثلة

      -

      اكنون الخميس 2 مايو 2024 - 20:46 ميباشد