پندار نو

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
پندار نو

سایت مستقل و غیر وابسته به احزاب و گروه های سیاسی


    یازدهم سپتامبر زمینه ساز دستیابی مجدد اخوانی ها به قدرت

    avatar
    admin
    Admin

    تعداد پستها : 7126
    Registration date : 2007-06-20
    20121203

    یازدهم سپتامبر زمینه ساز دستیابی مجدد اخوانی ها به قدرت  Empty یازدهم سپتامبر زمینه ساز دستیابی مجدد اخوانی ها به قدرت

    پست  admin

    یازدهم سپتامبر زمینه ساز دستیابی مجدد اخوانی ها به قدرت  Azimi10
    یازدهم سپتامبر زمینه ساز دستیابی مجدد اخوانی ها به قدرت سیاسی در بسیاری از کشور ها
    طوریکه امروز برای بسیاری از نخبه گان و آگاهان سیاسی هویدا گردیده است؛ که حادثهء یازدهم سپتامبر سال 2001 باعث ایجاد و تشکل یک اتحاد جهانی برضد تروریزم در جهان گردید.
    ایالات متحدهء امریکا با استفاده از وقوع آن حادثه ادعای آنرا نمود؛ که به خود حق میدهد، که یک جانبه به هر وسیلهء ممکنه از حریم کشور خویش دفاع نموده و انواع گوناگون وسایل نظامی پیش گیرنده را غرض دفاع آن کشور بکار بندد.
    بعد از وقوع این حادثه زمام دار آنزمان امریکا در صدد آن برآمد تا روند جهانی را به نفع سیاست های خود کامهء خود و کشور های سرمایه داری در جهان پیوند دهد.
    امریکا این حق را به خود محفوظ گذاشت؛ که هرگونه اقدامات لازم را هر زمانی می تواند علیهء خطرات احتمالی از جانب کشور های که ایالات متحده آنها را به مثابهء " ارواح خبیثه" نزد خود تثبیت نموده بود رویدست گیرد.
    بعدآ در صدد ایجاد ائتلاف جهانی شامل کشور های بزرگ جهان سرمایه برآمد. و یکعدهء از کشور های (اروپای غرب) را غرض مبارزهء مشترک با تروریزم با خود پیوست کرد.
    در قدم های بعدی با براه اندازی ماشین تبلیغاتی سمعی و بصری در مجامع بین المللی توانست؛ پای سازمان ملل متحد را در پیش برد سیاست های غافل گیرانهء خویش داخل نماید و با دست باز به تحقق برنامهء های (پنهان و برحال) خویش به پردازد.
    پیامد های یازدهم سپتامبر را بعد از گذشت اضافه از یک دهه می توان چنین جمع بندی کرد:
    در عرصهء بین المللی:
    اضافه از یک دهه میگردد؛ که امریکا برای حل مسائل منازعات جهانی به زور توسل می ورزد.
    یازدهم سپتامبر زمینه ساز آن گردید؛ که سیاست ها و تقاضا های اضافه خواهانهء امریکا و متحدان بین المللی آن در مناسبات بین الدول بیشتر از بیش تقویه گردد.
    در زمان حاضر امریکا و متحدان او می توانند خیلی ها آزادنه و حتا بیشرمانه درباره عامل زور در مناسبات بین المللی سخن گویند
    پیش گیری سیاست های توصل به زور و فشار از جانب جهان سرمایه منتج به تشدید درگیری ها در مناسبات بین المللی گردیده است.
    با سپری گردیدن هر روز تنش ها در جهان افزایش یافته و نا آرامی ها عمیق تر گردیده و جنگ های منطقوی نیز رو به اوج نهاده است.
    بعد از حادثهء یازدهم سپتامبر بحران در جهان افزایش یافته و بسیاری از کشور های مختلف در جهان آرامش قبلی شانرا در کشور های شان از دست داده اند.
    امریکا از یک دهه به اینطرف در تبانی با نیرو های دست راستی حاکم در جهان سرمایه (غرب) و با استفادهء ابزاری از پیمان نظامی ناتو و با طرح های بلند پروازانه سود خود را در تحقق و تطبیق آن جستجو می نماید.
    بعد از حادثهء یازدهم سپتامبر سال 2001 شبکه های جدید جاسوسی بسیاری از کشور های بزرگ سرمایه در بسیاری از کشور های دور ونزدیک دنیا در حال ایجاد و حتا توسعه بوده و دارد که فعالیت های آنها جنبهء جهانی را به خود اختیار نمایند.
    امریکا در تلاش آنست؛ که سرویس جاسوسی آن کشور (سیا) بر تهدید های نو ظهور در جهان تمرکز بیشتر حاصل نموده و سازمان استخبارتی (سیا) با واحدهای عملیاتی نظامی آن کشور هماهنگی بیشتری داشته باشد.
    از یازدهم سپتامبر به بعد تاکنون امریکا بیشتر از( چندین هزار مرکز جمع کنندهء اطلاعات) را در مکان های مختلف دنیا جدیدآ ایجاد نموده و تلاش دارد؛ که جمعیت وسیع از ساکنان کشور های دنیا را نظر نظر خود داشته باشد.
    امریکا در همکاری نزدیک با جهان سرمایه (خصوصآ کشور های صنعتی اروپا) تحت عنوان تحقق سیاست های پیش گیرانه (عملیات های مخفیانهء) خویشرا در جهان توسعهء غیری قابل مقایسه با پیش از حادثهء یازدهم سپتامبر داده است.
    اجرای (عملیات های پنهانی فراتر از مرز های آن کشور) را از چندی به این طرف جهان عرب شاهد بوده و دوام آن در نکات مختلف دنیا نیز در آینده های قریب نیز بعید به نظر نمی رسند.
    انجام و دوام حملات توسط هواپیما های بدون سرنشین، به بهانه مبارزه با تروریسم در کشور های که امکان تهدید از آنها متبارز اند صورت خواهند گرفت و دوام خواهند یافت.
    هیچ کشوری نمی توانند دیگر حریم فضایی خویشرا محصون از عدم پرواز و حملات هوایی احساس نمایند؛ هر آن کشور هر زمانی می تواند مورد حمله و پیگرد چنین طیارات بی پیلوت قرار گیرند.
    تحقق سیاست مصلح سازی "گروه های شورشی در نکات مختلف دنیا" و دور تر از سرحدات آن کشور؛ حال دیگر شکل رسمی و برحال را به خود گرفته است؛ پروسهء که اگر جهان دیروز آنرا در لیبیا شاهد گردید؛ امروز جهانیان آنرا به وضاحت در سوریه مشاهده می نماید.
    تجمع عناصر تنش زا در اکثری از کشور های عقب ماندهء اسلامی دلیل اصلی تنش ها در جهان بوده و نگرانی ناشی از آن در این عصر برای مدتی نامعلوم باقی خواهند ماند.
    تحریک احساسات مبتنی بر مقابله و رویا رویی در منطقه های مختلف از کرهء زمین باعث تشدید درگیری ها در مناسبات بین المللی گردیده است و هر روز به افزایش تنش ها در جهان دامن زده می رود و اینکه در آینده دامنگیر کدام یک از کشوری دیگری خواهد گردید هنوز معلوم نیست؟
    در پیشبرد این همه سیاست ها امریکا مدعی مقابله با تهدیدات علیه امنیت ملی آن کشور و مبارزه با تروریسم بین المللی می باشد.
    پیامد یازدهم سپتامبردرمناطق محتلف دنیا:
    یازدهم سپتامبر تا حال زمینه ساز دستیابی خیلی سریع و مجدد اخوانی ها به قدرت سیاسی در بسیاری از کشور ها گردیده است.
    تحکیم پایه های حکومات های خود کامهء گروه های مختلف متشکل از (اخوانی ها و اسلامیست ها) تاکنون تحت عنوان تحقق قوانین و شرعیت اسلامی باعث وضع محدویت های وسیع در بسیاری از کشور ها گردیده است و به مرور زمان رفته رفته با تحکیم هرچه بیشتر پایه های چنین حکومات استبدادی(دولت های متشکل از اخوانی ها) باعث نابودی دموکراسی های نیم بند و ناپخته در بسیاری از کشور های آسیا و افریقا خواهند گردید.
    اخوانی ها همین اکنون حکومت بر مردم را متعلق به خود، اعضای فامیل، قوم و گروهء سیاسی خود دانسته و هرگونه سرپیچی از آنرا تمرد مقابل گویا " منافع ملی کشور و اسلام " قلمداد می نمایند.
    اخوانی های جدیدآ به قدرت دست یافته (خواهان سلطه گری و حکومت های زور) بوده و حاکمیت قانون نزد آنها از اهمیت لازم برخوردار نه بوده و هریک از آنها خود را بالا تر از قانون دانسته و حاکمیت قانون را پذیرا نیستد. نزد آنها حرف ها و شعار های چون (ملت ها تعیین کننده سرنوشت کشور) خویش می باشند مفهوم نداشته و چنین شعار ها را مردود دانسته و از آن پیروی نمی نمایند.
    اخوانی ها و اسلامیست های جدیدآ به قدرت دست یافته در پی تحکیم (دولت های انحصاری) بوده و حکومت را با حلقهء انحصاری و محدود به گروهء خویش رهبری می نمایند.
    اخوانی از (سهیم ساختن مردم، نماینده های مردم و گروه های سیاسی) در تصمیم گیری های بزرگ به شکلی از اشکال ابآ ورزیده و با نیرنگ های مختلف تلاش می نمایند؛ که همه چیز دولت (سیاست، قدرت، فرهنگ، قوه قضائیه، قوه اجرائیه ) در انحصار خودی آنها و حلقهء خاص آنها قرار داشته باشند.
    نمونه روشن آنرا ما در افغانستان تحت رهبری حامد کرزی مشاهده می نمایم؛ که تصمیم گیری ها درباره سرنوشت آینده این مملکت را مطابق به خواست و میل خود و تیم حاکم خویش می خواهد عملی نماید.
    مثال نهایت برازنده و روشن دیگر را در حاکمیت دیکتاتور جدید (نیکتایی پوش) مصر می توان مشاهده نمود. در فرمان اخیر او(قبلآ عضو اخوان المسلمین مصر) چنین آمده است که: (« دستورات رئيس جمهور نهايي و قابل اجرا است و هيچ گروه و دستگاه قضايي نميتواند آنرا نقض کند.» ) تحقق این امر در آن کشور یعنی (مصر) آن اخوانی را به قدرت بلا منازع در آن کشور تبدیل خواهد کرد.
    چنین است پیامد یازدهم سپتامبر برای بسیاری از کشور های اسلامی و جهان سوم از جانب امریکا و نیرو های ائتلاف اروپایی آنها در تبانی با پیمان نظامی ناتو در جهان.
    ارسالی: عظیمی
    دوم دسامبر سال 2012
    مُشاطرة هذه المقالة على: reddit

    لا يوجد حالياً أي تعليق

      مواضيع مماثلة

      -

      اكنون الجمعة 3 مايو 2024 - 4:43 ميباشد