پندار نو

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
پندار نو

سایت مستقل و غیر وابسته به احزاب و گروه های سیاسی


    یک آدم را یافتم که گپ بد نزد

    تصويت

    آیا درست نگفته؟

    [ 0 ]
    یک آدم را یافتم که گپ بد نزد Vote_rcap0%یک آدم را یافتم که گپ بد نزد Vote_lcap [0%] 
    [ 0 ]
    یک آدم را یافتم که گپ بد نزد Vote_rcap0%یک آدم را یافتم که گپ بد نزد Vote_lcap [0%] 

    محموع راي ها: 0
    avatar
    admin
    Admin

    تعداد پستها : 7126
    Registration date : 2007-06-20
    20120813

    یک آدم را یافتم که گپ بد نزد Empty یک آدم را یافتم که گپ بد نزد

    پست  admin

    خود را تغییر دهیم نه پاکستان را !
    رابطه افغانستان و پاکستان از بدو تولد پاکستان مسیر ناهموار و یک دیدگاه ناپایدار و غیر مطمئن را پیموده است و ترسیمی نا خوشایند برای مردم این دو کشور بجا گذاشته است.

    داکتر داوود مرادیان کارشناس امور سیاسی در باره سخن وزیر خارجه: (که تلاش افغانستان برای متوقف ساختن حملات راکتی پاکستان ناکام مانده است) گفت: یک مشکلی که ما داریم این است که در قسمت احراز صلاحیت ها بسیار مهارت داریم و وقتی بحث چوکی ها و صلاحیت ها می شود ما در قدم اول هستیم و وقتی صحبت وظایف می شود همه ما، فرار می کنیم و مسئولیت را به گردن دیگری می اندازیم، مسئولیت گریزی در افغانستان در نهادها و افراد بسیار وجود دارد.

    بین افغانستان و پاکستان چرا دیپلماسی جواب نمی دهد؟
    ما نه خود را و نه پاکستان را نمی شناسیم کسانی که باید پاکستان را بشناسند چند مشکل داشتند یکی اینکه فاقد یک شناخت از تحولات بین المللی بودند و از دید یک منزوی به تحولات نگاه می کردند و کسانی بودند که متاسفانه مسئولیت ملی را در برابر افغانستان نداشتند و منافع خود را ترجیح می دادند.
    طبقه سیاسی افغانستان باید یک طبقه کارا، کارساز و متخصص باشد و در کنار تخصص باید یک تعهد ملی داشته باشیم که این تعهد باید غلبه کند بر منافع کوچک قومی، فامیلی و ...

    آیا دیپلمات ها و سیاسیون ملکی در راس دیپلماسی قرار دارند و یا در خفا همان نظامی ها هستند؟
    من یکی از اشتباهاتی که داشتم این بود که فکر می کردم ملکی ها و دیپلمات ها با نظامی ها متفاوت هستند ولی اکنون فهمیدم که آنها دو روی یک سکه هستند.
    دیپلمات و سفیر پاکستان حمایت می کند از ای اس ای و این تفکیک بسیار اشتباه است و ما باید متوجه این باشیم که اهداف استراتژیک پاکستان چه می باشد که ما سیاست خارجی خود را متناسب با این اهداف پاکستان تنظیم کنیم.
    چیزی که برای من ثابت شده است این است که پاکستان به هیچ وجه یک افغانستان آباد و مستقل و قوی را تحمل نخواهد کرد و پاکستان اگر هزار بار هم تغییر رنگ بدهد باز هم به این عقیده هستند که یک افغانستان مستقل برای آنها اصلا قابل تحمل نخواهد بود.
    ما نباید دنبال تغییر دیدگاه پاکستان باشیم بلکه باید به دنبال تغییر خود باشیم.

    وی در باره سفر رییس ISI به واشنگتن و گفتگو با CIA و آغاز همکاری در دو طرف مرز افغانستان و بی طرف گذاشتن افغانستان در این بین گفت : واقعیت این است که اگر ما تاریخ روابط واشنگتن را با اسلام آباد مورد ارزیابی قرار دهیم شاهد چند مرحله در این روابط هستیم.
    مرحله اول این که ایالات متحده به پاکستان به عنوان یک شریک نگاه می کرد بعد از این مرحله ما شاهد مرحله ای بودیم که آمریکا پاکستان را یک شریک جنجالی می دانست.

    از 2008 به این طرف ما شاهد تغییر دیدگاه ها به اسلام آباد بودیم نگاه به پاکستان به چشم یک گروگان گیر استراتژیک بود.
    در سال 2008تا 2010 پاکستان گروگان گیر، همیشه آمریکا را تهدید می کرد که اگر انتظارات ما را توجه نکنید ما شما را با مشکل مواجه خواهیم کرد و یک ترسی از پاکستان در واشنگتن وجود داشت.
    اکنون نگاه ها بر این شده است که، واشنگتن به پاکستان به چشم تهدید استراتژیک نگاه می کند.
    امکان همکاری مشترک صادقانه بین واشنگتن و اسلام آباد صفر است.

    برای آمریکا دو گزینه در برابر پاکستانی ها وجود دارد، یکی بحث مقابله با پاکستان است که شامل تمام گزینه ها می باشد که حدود 150 منطقه در پاکستان وجود دارد که اگر آمریکا تصمیم به حمله به پاکستان گرفت ان 150 نقطه را بمباران خواهد کرد و گزینه دوم که در واشنگتن در حال مطالعه می باشد بحث انزوای پاکستان است که باید به پاکستان به چشم کوریای شمالی نگاه شود.

    سوال اینجا است که کوریای شمالی یک کوریای جنوبی هم در کنار خود دارد و در پاکستان کوریای جنوبی افغانستان است و امروز با توجه به اینکه افغانستان یک متعهد خارج از ناتوی آمریکاست این موقعیت برایش خوب است.
    ما باید اداره افغانستان را یک اداره مسلکی کنیم برای این کار باید مرز تجارت، سیاست، اداره و جنایت باید تفکیک شود و با این چنین اداره ای که وزیر هم تجارت می کند و هم سیاست و هم رابطه با گروه های مافیای دارد نه تنها افغانستان تبدیل به کوریای جنوبی نخواهد شد بلکه از سومالیا هم خدانکرده بدتر خواهد شد که مشکل در راس و رهبری است.

    ایجاد یک رهبری لایق در این شرایط افغانستان امکان پذیر نیست و ما باید یک شبکه ایجاد کنیم از وطن پرستان در همه نهادها اگر در هر نهاد تعداد کمی از وطن پرستها وجود داشته باشند تا بتوانند تغییر بیاورند مشکل تا حدودی حل خواهد شد.

    داکتر مرادیان در پایان افزود : متاسفانه پاکستان ما را جدی نمی گیرد و این عدم جدی گرفتن باعث تشدید دخالت ها می شود و اگر ما واقعا می خواهیم تغییر بیاوریم باید خود را تغییر دهیم چون پاکستان را به هیچ وجه تغییر داده نمی توانیم.
    هیچ وقت در هیچ جای تاریخ با تضرع طرف مقابل مجبور به تغییر نمی شود و هیچ کس به افراد ضعیف احترام نمی گذارد و این ما هستیم که باید قوی باشیم نه غارتگر.


    اين مطلب آخرين بار توسط admin در الإثنين 13 أغسطس 2012 - 3:55 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است.
    مُشاطرة هذه المقالة على: reddit

    avatar

    پست الإثنين 13 أغسطس 2012 - 3:53  admin

    برو چتیات و گپهای تکراری گفته.
    این آقا هم مثل سیاستمداران پچل افغاانی به این فکر است که با امریکا برضد پاکستان دوستی کنیم.
    برو کاکا!
    امریکا این دزدهای افغانی را چند روز دیگر به کار دارد بعد تسلیم پاکستان می کند.روسیه نپذیرفت.
    خی تو خبر نداری.
    چند گپ اولش خوشم آمد.
    avatar

    پست الإثنين 13 أغسطس 2012 - 3:57  admin

    مه خو چنین تبصره ای از حزب مردم و وطنش نخوانده ام. که شور میخورند اعلامیه میدن که دپاکستان حملات غندو او مندو

      مواضيع مماثلة

      -

      اكنون الأحد 19 مايو 2024 - 21:44 ميباشد