پندار نو

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
پندار نو

سایت مستقل و غیر وابسته به احزاب و گروه های سیاسی


    امريکا و انگلستان ، حاميان تروريزم اسلامي در منطقهء ما

    avatar
    admin
    Admin


    تعداد پستها : 7126
    Registration date : 2007-06-20

    امريکا و انگلستان ، حاميان تروريزم اسلامي در منطقهء ما Empty امريکا و انگلستان ، حاميان تروريزم اسلامي در منطقهء ما

    پست  admin الأحد 30 نوفمبر 2008 - 1:58

    افغانستان برای امریکا هیچ ارزشی ندارد.
    اینبار باید هند و ایران را همانند اتحاد شوروی از پا در آورند و در جنگ بعدی طالبان ، حزب اسلامی و مافیای اسلامی افغان - پاکستان بهترین اجیران جنگجو اند


    اين مطلب آخرين بار توسط گرداننده در الأحد 30 نوفمبر 2008 - 4:44 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است.
    avatar
    admin
    Admin


    تعداد پستها : 7126
    Registration date : 2007-06-20

    امريکا و انگلستان ، حاميان تروريزم اسلامي در منطقهء ما Empty رد: امريکا و انگلستان ، حاميان تروريزم اسلامي در منطقهء ما

    پست  admin الأحد 30 نوفمبر 2008 - 2:01

    هديه » بنيادگرايان اسلامي به ميليتاريسم آمريكا
    روزبه فراهاني
    حمله تروريستي ۱۱ سپتامبر به آمريكا ، چه به لحاظ شيوه ، چه به علت تلفاتي كه به بار آورد و چه از نظر تأثيري كه در فضاي ديپلماتيك و جغرافياي سياسي جهان به جاي گذاشت ، بي‌ترديد واقعه‌اي مهم و حساس مي‌باشد . اين اقدام كه با حمله هم زمان در دو شهر ، واشنگتن و نيويورك ، شروع شد ، دو سمبل مهم از سيستم سياسي – نظامي و اقتصاديِ آمريكا را هدف گرفت ؛ دو برج مركز تجارت جهاني و پنتاگون . يك ضلع پنتاگون و هر دو برج منهدم شدند‌.

    استفاده از هواپيماهاي مسافري به مثابه بمب‌هاي هوايي نشان دهنده‌ي بي اعتنايي مطلقِ سازمان دهندگان اين اقدامات به جان انسان‌هايي است كه بي ارتباط با ماجرا ، تنها در مقام مسافر در آن لحظه در كنار تروريست‌ها بودند‌. اين «‌مسافر‌» هر كسي ، آمريكايي يا غير آمريكايي ، مي‌توانست باشد ، فقط مي‌بايستي كه قرعه‌ي مرگ به نام او اصابت كرده و در آن هنگام در هواپيماهاي مورد نظر حضور مي‌داشت‌. علاوه بر آن‌، اگر كاركنان پنتاگون كساني هستند كه از هزار كنترل امنيتي عبور كرده و «‌وفاداري‌» آن‌ها به ميليتاريسم آمريكا اثبات شده ، در ساختمان‌هاي مركز تجارت جهاني ، اكثريت قاطع قربانيان ، كارمندان و حقوق بگيراني هستند كه در بانك‌ها ، بيمه‌ها و يا كافه رستوران‌هاي متعدد مستقر در دو برج كار مي‌كردند‌. بايد خاطر نشان كرد كه هيچ يك از سلاطينِ مالي آمريكا‌، هيچ كدام از سهامداران بزرگي كه نبض تصميم گيري در مراكز اقتصادي سرمايه‌داريِ جهاني را در دست دارند جزو قربانيان اين اقدامات تروريستي نيستند‌.
    تا كنون هيچ اقدام مسلحانه‌اي چنين بي تبعيض قرباني نگرفته بود‌. بدين لحاظ اين اقدام در تاريخ معاصر بكلي بي سابقه است و به تمامي ، عناصر يك اقدام تروريستي بي رحمانه و كور را در خود داشته و از اين رو بي هيچ ترديد و تزلزلي محكوم است‌.
    عليرغم اين كه مسئوليت اين اقدام از جانب هيچ گروهي بر عهده گرفته نشد ، اولين واكنش دولت‌ها و مطبوعات غربي ، اين بود كه : گروه بنيادگرايان القائده‌يِ بن‌لادن را به عنوان فرمانده و سازمانده آن معرفي كنند. اول «‌دشمن‌» با انگشت نشان داده شد تا اين امر اثبات شود‌. آن چه در اين ميان حيرت آور است ، اين‌ است كه در روزهاي اول ، همه راديوها ، تلويزيون‌ها و مطبوعاتِ كشورهاي غربي ، يك دست و يك صدا به تكرار يك مطلب و ارائه «‌دليل و مدرك‌» براي آن پرداختند‌. انگار كه مركز خبر رساني و ويراستاري آن‌ها در يك جا مستقر بود ! به جز سخنگويان و مطبوعات نزديك به گروه‌هاي چپِ غير سوسيال دموكراتِ اروپا ، همه‌ي رسانه‌هاي عموميِ غربي با يك صدا و با تكرارِ مكررات به تبليغ و تأييد هر چيزي كه از جانب دولت آمريكا اعلان مي‌شد ، پرداختند‌. يك بار ديگر گفته‌ي صائبِ نوام چامسكي كه گفته است: « امروزه مسئله بر سر كنترل رسانه‌هاي عمومي از جانب سرمايه‌دارانِ بزرگ نيست بلكه اينان به تمامي صاحب و اختياردار اين رسانه‌ها هستند » به شكل خيره كننده‌اي در عمل تأييد شد (‌ر‌.‌ك «‌سگ‌هاي نگهبان جديد‌» نوشته سرژ حليمي ص 33) جوّ طرفداري بي قيد وشرط از آمريكا چنان بالا بود كه‌، به عنوان مثال ، سر دبير لوموند‌، در مقاله‌اي در تاريخ 13 سپتامبر چنين تيتر زد : « ما همه آمريكايي‌ هستيم ! » ( اين مقاله به گفته خود اين روزنامه مورد اعتراض شمار قابل توجهي از خوانندگان هميشگيِ لوموند قرار گرفت ). « تٍله ماگازين » در مسابقه با او نوشت « ما همه نيويوركي هستيم ! ». اوج اين بسيج افكار عمومي و احساسات طرفداري از آمريكا‌، 3 دقيقه سكوتي بود كه در روز 13 سپتامبر در اروپا اعلام شد‌.
    پس از گذشت بهت و غافلگيري اوليه‌، جورج بوش‌، با گفتن اين كه اين اقدام تروريستي «‌اعلان جنگ‌» به آمريكاست‌، برقراري شرايط فوق‌العاده را اعلام كرد‌. او نشان داد كه قصد دارد با اتخاذ امكانات فوق‌العاده‌ي ويژه‌ي زمان جنگ از جانب كنگره‌، از اين حركت تروريستي بيشترين استفاده را براي پيش برد سياست‌هاي تسليحاتي و ديپلماتيك خود ببرد و در اين راه قصد بسيج عمومي‌، چه در داخل و چه در خارج از آمريكا را دارد‌. در پاسخ‌، دولت‌هاي اروپايي‌، چه چپ‌ و چه راست‌، در ابراز همدردي و وفاداري با يك ديگر مسابقه گذاشتند‌ و البته توني‌ بلر‌ِ « سوسياليست » با بدل شدن به سخنگوي سياست آمريكا جاي ويژه‌اي پيدا كرد‌. در واقع به جز عراق و كره شمالي همه كشورهاي جهان‌، از جمله آن‌هايي كه در ليست «‌دوستان‌» آمريكا قرار ندارند ( مثل كوبا‌، ليبي‌، سوريه‌، سودان و جمهوري اسلامي‌) اين حركت را محكوم و با آمريكا همدردي كردند‌. اما به جز كشورهاي عضو ناتو و نيز روسيه و اسرائيل‌، هيچ دولتي قول همكاري عملي براي تدارك حركت تلافي جويانه آتي را نداد‌. از جانب ديگر دولت آمريكا‌، بر خلاف مورد عراق‌، با عدم مراجعه به سازمان ملل نشان داد كه قصد دارد به تنهايي و صرفاً با همكاري انگلستان‌، هدايت «‌مبارزه با تروريسم‌» را بر عهده بگيرد‌. حتا مراجعه به ناتو براي استفاده از امكانات اين سازمان‌، بعد از مكث و با فاصله چند روز صورت گرفت‌، آن هم نه با درخواست اقدام در چهارچوب ناتو ، بلكه تنها به صورت يك سري درخواست لجستيكي و حاشيه‌اي‌. مسافرت رونالد رامس‌ فارلند وزير دفاع آمريكا و توني بلر‌، به كشورهاي عربي و پاكستان با توجه به همين سياست و در راستاي تلاش آن‌ها در جهت ايجاد ائتلافي هر چه بزرگتر‌، حول محور آمريكا‌- انگلستان‌، معنا پيدا مي‌كند‌. در اين جا بايد متذكر شد كه در انگلستان‌، استراتژي حفظ رابطه‌ي «‌ويژه‌» و «‌ارگانيك‌» با آمريكا‌، در رقابت با محور فرانسه - آلمان كه موتور اصلي اتحاديه اروپا را تشكيل مي‌دهند‌، مورد توافق همه ي محافل حاكمه است و درست مانند جنگ با عراق‌، آن‌ها از موضع « مبارزه با تروريسم‌» براي ايفاي نقش «‌متحد اصلي‌» استفاده كردند اما توني بلر چنان در اين امر اغراق كرد كه حتا از جانب برخي محافل ليبرال انگليسي چون روزنامه‌ي گاردين مورد نكوهش قرار گرفت‌.
    در عرصه‌ي جهان‌، اگر محكوميت حمله تروريستي و اعلام همدردي با قربانيان‌، سراسري و همه جانبه بود‌، آن‌جا كه مسئله‌ي مشخصِ پاسخ به اين حركت مطرح مي‌شد‌، تفاوت‌ها خود را نشان مي‌دادند‌. اين تفاوت‌ها به روشني در مطبوعات كشورهاي مختلف آشكار شدند‌. مطبوعاتي كه كمابيش معرف افكار عمومي اين كشورها هستند‌.
    .
    avatar
    admin
    Admin


    تعداد پستها : 7126
    Registration date : 2007-06-20

    امريکا و انگلستان ، حاميان تروريزم اسلامي در منطقهء ما Empty رد: امريکا و انگلستان ، حاميان تروريزم اسلامي در منطقهء ما

    پست  admin الأحد 30 نوفمبر 2008 - 2:08

    ادامه دارد

      مواضيع مماثلة

      -

      اكنون السبت 27 أبريل 2024 - 21:50 ميباشد