پندار نو

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
پندار نو

سایت مستقل و غیر وابسته به احزاب و گروه های سیاسی


    مظاهر کنوني ستيز تاريخي بريتانيا با مردم افغانستان

    avatar
    admin
    Admin


    تعداد پستها : 7126
    Registration date : 2007-06-20

    مظاهر کنوني ستيز تاريخي بريتانيا با مردم افغانستان Empty مظاهر کنوني ستيز تاريخي بريتانيا با مردم افغانستان

    پست  admin الأربعاء 26 نوفمبر 2008 - 15:22






    براون و بحران افغانستان







    مظاهر کنوني ستيز تاريخي بريتانيا با مردم افغانستان 82fad22c38688fd315f8d1e5049a836a




    نخست وزیر انگلستان در اقناع افكار عمومی كشورش ،در خصوص حضور در عراق و افغانستان به شدت ناكام مانده است.مردم انگلستان از سیاست خارجی دولت براون رضایت نداشته و این نارضایتی خود را در نظرسنجیها نیز ابراز نموده اند.بر اساس آخرین نظرسنجی‌ها سه چهارم جوانان انگلیسی خواستار خروج نیروهای كشورشان از افغانستان هستند.




    مظاهر کنوني ستيز تاريخي بريتانيا با مردم افغانستان Break



    نخست وزیر انگلستان در اقناع افكار عمومی كشورش ،در خصوص حضور در عراق و افغانستان به شدت ناكام مانده است.مردم انگلستان از سیاست خارجی دولت براون رضایت نداشته و این نارضایتی خود را در نظرسنجیها نیز ابراز نموده اند.بر اساس آخرین نظرسنجی‌ها سه چهارم جوانان انگلیسی خواستار خروج نیروهای كشورشان از افغانستان هستند. ب این نظرسنجی توسط موسسهICM ‌ درحالی انجام شد كه در حال حاضر دولت انگلیس با فشارهای زیادی برای افزایش تعداد نیروهایش در افغانستان روبه‌روست.
    در حال حاضر تعداد نیروهای انگلیسی در افغانستان كه بیشترشان در استان ناآرام هلمند مستقر هستند به ۸۰۰ تن می‌رسد. بر اساس نتایج این نظرسنجی ۶۸ درصد از شركت كنندگان در این نظرسنجی معتقد بودند كه نیروهای كشورشان باید تا ۱۲ ماه آینده از افغانستان خارج شوند.
    اخیرا سخنگوی گوردون براون نخست وزیر انگلیس در پاسخ به این سوال كه ایا انگلیس نیروهای بیشتری به افغانستان اعزام می كند یا خیر گفته است كه گفتگوهای براون و حامد كرزای رییس جمهور افغانستان بر چگونگی تقویت عملیات انگلیس در افغانستان متمركز بود نه امكان اعزام نیروهای بیشتر انگلیس به این كشور. كرزای نیز بدون اشاره به دورنمای اعزام نیروهای بیشتر به افغانستان تاكید كرد سطح خشونت ها در كشورش افزایش نیافته است و اوضاع در این كشور همانند دو سال گذشته است.
    حزب كارگر انگلستان با پافشاری بر سر مواضع خود در افغانستان،عملا خود را در تقابل مطلق با مردم این كشور قرار داده است.تقابلی كه می تواند در آینده برای دولت براون دردسرساز شود.این در حالیست كه سربازان و نظامیان انگلیسی در اوضاع روحی و جسمی مناسبی قرار ندارند.اكثر سربازان انگلیسی شاغل در نیروهای مسلح این كشور به طرز خطرناكی از مشروبات الكلی استفاده می‌كنند.
    حدود۷۰درصد مردان و ۵۰ درصد زنان شاغل در نیروهای مسلح این كشور بیش از حد مشروبات الكلی مصرف می‌كنند به گونه‌ای كه سلامتی شان در معرض خطر قرار گرفته است.
    از سوی دیگر بر اساس آماری كه هفته گذشته توسط وزارت دفاع انگلیس منتشر شد، حدودچهار هزار سرباز این كشور در سال گذشته به بیماریهای روانی مبتلا شدند كه در این میان بیشترین تعداد بیماریهای روانی مربوط به سربازان مستقر در عراق و افغانستان بوده است. این آمار كه توسط آژانس خدمات تحلیلی دفاعی در وزارت دفاع منتشر شده است نشان می‌دهد سربازان نیروی زمینی بیشتر از اعضای نیروهای دریایی و هوایی در معرض بیماریهای روانی قرار داشته و نرخ ابتلا به بیماریهای روانی در میان سربازان زن نیز بیش از دو برابر مردان است.
    بر اساس این آمار تعداد زیادی سربازان انگلیسی مستقر در عراق و افغانستان در سال گذشته به بیماریهای روانی دچار شدند و نرخ ابتلا به بیماریهای روانی در میان سربازان زن ارتش انگلیس نیز بیشتر بوده است.
    این آمار همچنین نشان می‌دهد تنها در سه ماه پایانی سال ۲۰۰۷تعداد ۸۶۸ سرباز انگلیسی به بیماریهای روانی مبتلا شدند.
    این درحالی است كه به گزارش آژانس خدمات تحلیلی دفاعی وزارت دفاع، این آمار شامل همه بیماریهای روانی بروز كرده در میان سربازان انگلیسی نمی شود چراكه ناراحتی بسیاری از آنان شدید نبوده و برخی از سربازان نیز از انتقال به بخش‌های بیماریهای روانی خودداری كرده اند.

    نسرین خانكشی زاده
    avatar
    admin
    Admin


    تعداد پستها : 7126
    Registration date : 2007-06-20

    مظاهر کنوني ستيز تاريخي بريتانيا با مردم افغانستان Empty رد: مظاهر کنوني ستيز تاريخي بريتانيا با مردم افغانستان

    پست  admin الأربعاء 26 نوفمبر 2008 - 15:33






    دولت افغانستان و نیروهای ناتو







    مظاهر کنوني ستيز تاريخي بريتانيا با مردم افغانستان 6f8d4b7ceb49f3a64d82fc0bc5b040ed




    كشورهای عضو پیمان ناتو فعال در افغانستان، از افزایش نیروهای نظامی خود در این كشور خبر داده اند. دولت افغانستان ضمن استقبال از این اقدام، خواهان اعزام نیروهای بیشتری است.




    مظاهر کنوني ستيز تاريخي بريتانيا با مردم افغانستان Break



    كشورهای عضو پیمان ناتو فعال در افغانستان، از افزایش نیروهای نظامی خود در این كشور خبر داده اند. دولت افغانستان ضمن استقبال از این اقدام، خواهان اعزام نیروهای بیشتری است.
    دولت افغانستان در مبارزه با تروریسم همچنان به یاری پیمان ناتو متكی است، اما از نیروهای ائتلاف خارجی انتظار دارد كه یگان های رزمی خود را در مناطق مرزی پاكستان مستقر كنند، زیرا از این منطقه است كه بیشترین خطر دولت مركزی را تهدید می كند.به گزارش دویچه وله، كشورهای عضو پیمان ناتو فعال در افغانستان، از افزایش نیروهای نظامی خود در این كشور خبر داده اند. با توجه به وخامت شرایط امنیتی و افزایش حملات تروریستی در ماه های اخیر، دولت افغانستان از اعزام نیروهای بیشتر استقبال كرده، اما در عین حال تقاضاهایی را مطرح كرده است. رنگین دادفر سپنتا وزیر خارجه افغانستان اظهار داشته كه اعزام نیروهای بین المللی تنها در صورتی مثبت و سازنده است كه این نیروها در مناطقی مستقر شوند كه عمدتا زیر كنترل نیروهای طالبان قرار دارند. آقای سپنتا گفت: به هیچ وجه دیگر قابل تحمل نیست كه بخشهایی از كشور ما در اشغال جنایتكاران، قاچاقچیان تریاك، القاعده و تروریست های وابسته به طالبان باشد. رژیم طالبان هفت سال پیش سرنگون شد، اما هنوز به ویژه در مناطق جنوب شرقی كشور نفوذ دارد و عملیات بازسازی را مانع می شود.
    به نظر وزیر خارجه افغانستان قابل قبول نیست كه با وجود حضور ۷۰ هزار نیروی خارجی، برخی مناطق در جنوب و شرق كشور همچنان زیر كنترل بنیادگرایان طالبان و سایر نیروهای شورشی باشد. وزیر خارجه افغانستان از كم كاری نیروهای خارجی در مناطق مرزی انتقاد كرد. آقای سپنتا همچنین گفت كه دولت افغانستان ممكن است ناچار شود برای برقراری حاكمیت در مناطق مرزی، به شیوه های پیكار سنتی متوسل شود و با شركت اعضای قبایل بومی، «واحدهای دفاع» تشكیل دهد. وزیر خارجه افغانستان این نظرات را پس از دیدار و گفتگو با پری استگ مولر، وزیرخارجه دانمارك ابراز داشت. وزیر خارجه دانمارك تائید كرده بود كه كشورش قصد دارد به منظور كمك به امنیت و بازسازی، نیروی بیشتری به افغانستان بفرستد. دانمارك در حال حاضر نزدیك ۸۰۰ سرباز در افغانستان دارد كه برخی از آنها در ولایت آشوب زده هیلمند مستقر هستند.
    وزیر خارجه دانمارك در دیدار با مقامات افغان، هشدار داد كه نباید اجازه داد این كشور باردیگر «طالبانی» شود. در آخرین تحولات، دفتر حامد كرزای، رئیس جمهوری افغانستان اطلاع داد كه اوباما رئیس جمهور آینده ایالات متحده در تماسی تلفنی با كرزای، گفته است كه آمریكا برای تامین امنیت و ثبات در این كشور متعهد است و در آینده نیروهای بیشتری به این كشور اعزام خواهد كرد. این در شرایطی است كه به عقیده ناظران سیاسی افغانستان را خطری حتی مهیب تر از آشوب تهدید می كند و آن فقر و گرسنگی است. دولت افغانستان از خطر شیوع گرسنگی در كشور به شدت ابراز نگرانی كرده و از جامعه جهانی خواسته است به میلیون ها نفری كه در معرض گرسنگی هستند كمك كند. محمد كریم خلیلی، معاون رئیس جمهوری افغانستان در نشستی خبری در كابل هشدار داد كه اگر هرچه زودتر به مردم نیازمند افغان یاری نرسد، بیش از شش میلیون نفر با خطر جدی گرسنگی رو به رو خواهند شد.

      مواضيع مماثلة

      -

      اكنون السبت 27 أبريل 2024 - 22:34 ميباشد