پندار نو

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
پندار نو

سایت مستقل و غیر وابسته به احزاب و گروه های سیاسی


    فلسطین، کشوری شاید در شمایلی دیگر؟

    avatar
    admin
    Admin


    تعداد پستها : 7126
    Registration date : 2007-06-20

    فلسطین، کشوری شاید در شمایلی دیگر؟ Empty فلسطین، کشوری شاید در شمایلی دیگر؟

    پست  admin الأربعاء 15 ديسمبر 2010 - 4:13

    فلسطین، کشوری شاید در شمایلی دیگر؟ Pixel?a.1=p-18-mFEk4J448M&a.2=p-ab3gTb8xb3dLg&labels.1=type.polldaddy






    فلسطین، کشوری شاید در شمایلی دیگر


    نویس دویچلاند ــ ترجمه رضا نافعی
    روند مذاکرات میان اسرائیل و فلسطینی ها تقریبا بطور کامل متوقف شده است. دلائل آن چیست؟ اینک باید دنبال چه راه حل هائی بود؟ در این مورد میان فلسطینی ها هم نظریات متفاوتی وجود دارد. فحد سلیمان، عضو دفتر سیاسی جبهه دموکراتیک برای آزادی فلسطین، در باره نظریات این سازمان سخن می گوید.کارین لویکفلد از سوی نویس دویچلند با او در دمشق گفتگو کرد.
    ــ نزدیک به بیست سال از تاریخ انعقاد قرار دادهای اسلو می گذرد. این قرار داد پایه تشکیل کشور فلسطین بود.ولی وقتی امروز به مناطق اشغالی نگاه می کنیم، قابل تصور نیست که کشور فلسطین اصلا چه شکلی باید داشته باشد.
    ــ آنچه در این امر اساسی است قراردادهای اسلو نیست، بلکه حقوق مردم است. وقتی طی 17، 18 سال قرارداد اسلو باجراء در نیامده، باید در جستجوی طرح سیاسی دیگری بود. حقوق ملی ما تغییر ناپذیرند. چه قرار دادهای اسلو باشد،چه قطعنامه های سازمان ملل یا حق تعیین سرنوشت خلقها، همه وسائلی هستند که باید ما را به هدف برسانند، که عبارتست از:ایجاد کشور فلسطین و حل مسئله آوارگان.
    ــ مقامات اداری فلسطین ( ) میل دارد بطور یکجانبه ایجاد کشور فلسطین را، در مرزهای 1967 اعلام کند.آیا جبهه دموکراتیک خلق برای آزادی فلسطین موافق این هست؟
    ــ اعلام یک طرفه کشور فلسطین سودی برای ما ندارد. اگر کشورهای عربی هم ما را برسمیت بشناسند، ما از لحاظ سیاسی و حقوقی چیزی بدست نیاورده ایم. ما فاقد وزن سیاسی هستیم. در این صورت هم ما نیازمند به آنیم که مراجع بین المللی ، مانند کشورهای غیر متعهد، اتحادیه اروپا، مجمع عمومی سازمان ملل یا کشورهای متحده آمریکای لاتین ما را برسمیت بشناسند.
    ــ چند هفته پیش معلوم شد که مقامات اداری فلسطین قصد دارند در نزدیکی بیت المقدس (اورشلیم)یک فرودگاه بسازند. آیا مقصود از این کار ایجاد واقعیت( فاکت) است.
    ــ این خیلی عالیست، ولی می توانند چنین کاری بکنند؟ در این امر فقط یک اشکال کوچک هست که نامش اسرائیل اشغالگر است. و وقتی اشغالگران اسرائیلی بگویند شما اجازه ساختن فرودگاه ندارید ، ما نمی توانیم چنین کاری بکنیم. ما در گذشته فرودگاهی در غزه داشتیم، اسرائیلی ها آنرا بمباران و منهدم کردند. اجازه ساختن فرودگاه جدید هم نداریم. گرچه یک قرار داد رسمی هم هست که بما اجازه این کار می دهد.
    ــ وقتی مقامات رسمی فلسطین ( پآ) سخن از ساختن فرودگاه می راند، از یک پروژه جدید، از یک پروژه شهر یا اینکه می گوید قصد جلب سرمایه های خارجی به کرانه باختری را دارد، تا به اقتصاد فلسطینی کمک کند، این تصور را بوجود می آورد که همه چیز روبراه است و نیروی اشغالی مسئله ای نیست.
    ــ یک نظریه ای هست که می گوید یک کشور باید بر اساس یک دستگاه اداری خوب، یک اقتصاد سالم و یک زیربنای اقتصادی خوب بنا شود. با این مقدمات می توان به هدف که ایجاد یک کشور مستقل است نزدیک شد.
    ــ دولت آلمان دقیقا از همین نظر حمایت می کند.
    ــ کشورهای اروپائی بطور کلی و بویژه تونی بلر، نخست وزیر سابق انگلیس و مامور ویژه آنها برای مسئله خاور نزدیک، از این طرح حمایت می کنند.خیلی هم عالیست، ماخیلی میل داریم چنین کشوری بسازیم، که بسیار خوب و منظم کار کند ، مثل یک حکومت پروسی.ما خیلی میل داریم یک دموکراسی داشته باشیم که کار و عملش مثل حکومت فنلاند باشد. ما خیلی میل داریم اقتصادی داشته باشم مثل چین،ژاپن یا آلمان. ولی همه این تصورات با یک مشکل کوچک روبروست که نامش اسرائیل اشغاگر است. چرخ اقتصاد هیچ کشوری که اشغال شده است نمی تواند خوب بگردد.هیچ اقتصادی، هیچ دستگاه اداری، هیچ دموکراسی ای در یک کشور اشغال شده نمی تواند پا بگیرد.
    ــ چگونه می توان به اشغال پایان داد؟
    ــ با فشار آوردن به اشغالگران. در تاریخ چند مورد هست که قدرت استعماری داوطلبانه کشوری را ترک کرده است. ولی آنها استثنائاتی هستند که به خواست خود اشغالگران یا استعمار گران بستگی داشت که دیگر نمی خواستند بمانند.
    بخش عمده روند ضد استعماری فقط زیر فشار مردم کشور اشغال شده، زیر فشار سرکوب شدگان به نتیجه رسیده و با حمایت جنبش های آزادی بخش،احزاب مترقی، جو لیبرال، با حمایت موسسات انساندوستانه مذهبی به نتیجه رسیده است. در ویتنام ، در آفریقای جنوبی، در الجزایر،اینطور بود، ما هم استثناء نیستیم. ما به پشتیبانی خارج ، به کارزارهای حمایتی نیازمندیم. ولی متاسفانه می بینیم که برای مسئله فلسطین کار زیادی صورت نمی گیرد.

    http://www.neues-deutschland.de/artikel/186278.uns-fehlt-das-politische-gewicht.html

      مواضيع مماثلة

      -

      اكنون الجمعة 26 أبريل 2024 - 18:41 ميباشد