پندار نو

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
پندار نو

سایت مستقل و غیر وابسته به احزاب و گروه های سیاسی


    كانال موسوي ذر خدمت امريکا

    avatar
    admin
    Admin


    تعداد پستها : 7126
    Registration date : 2007-06-20

    كانال موسوي ذر خدمت امريکا Empty كانال موسوي ذر خدمت امريکا

    پست  admin الجمعة 26 يونيو 2009 - 3:23

    توصيه شوراي روابط خارجي آمريكا به اوباما:

    با استفاده از كانال موسوي در ايران نفوذ كن


    "دانيل سنور" و گكريستين وايتون" از كارشناسان شوراي روابط خارجي آمريكا كه در دوران جورج بوش از مقام ها و مشاوران دولت بودند، طي مقاله اي، 5اقدامي را كه اوباما از طريق آن مي تواند آزادي مورد نظر آمريكا در ايران را توسعه دهد و از اين شرايط بهره ببرد را پيشنهاد كرده اند.
    به گزارش "پايگاه اطلاع رساني ستاد هماهنگي حمايت هاي مردمي دكتر احمدي نژاد" به نقل از "وال استريت ژورنال"، دوتن از كارشناسان شوراي روابط خارجي آمريكا به اوباما توصيه هايي را براي حمايت از اعتراض هاي اصلاح طلبان در ايران ارائه كرده اند.
    "دانيل سنور" و گكريستين وايتون" از كارشناسان شوراي روابط خارجي آمريكا كه در دوران جورج بوش از مقام ها و مشاوران دولت بودند، طي مقاله اي، 5اقدامي را كه اوباما از طريق آن مي تواند آزادي مورد نظر آمريكا در ايران را توسعه دهد و از اين شرايط بهره ببرد را پيشنهاد كرده اند.
    در اين مقاله آمده است: "جنبش اصلاح طلبي در ايران اكنون در سطح و وضعيت جديدي است، اما آينده آن نامشخص و مبهم است. موضوع مهم اين است كه آيا اعتراض هايي كه اكنون متبلور شده، از طبقه متوسط جامعه ناشي مي شود يا نه.هنوز هيچ شكافي در ميان نيروهاي امنيتي در داخل ايران به وجود نيامده است، اما در اين شرايط اوباما مي تواند قدم هايي را بردارد و در چند ماه آينده، كانال ارتباطي ديگري را با مردم ايران بصورت مستقيم ايجاد كند و شانس تغيير واقعي را بالا ببرد. "
    در ادامه مقاله، با تكرار برخي ادعاها، تاكيد شده است: "انتخابات رياست جمهوري در ايران به صورت كاملا كنترل شده با حضور نامزدهايي انجام شد كه به وسيله روحانيون تائيد شده بودند. به نظر مي رسد كه بيشتر مردم ايران به حمايت از نامزد چالش آفرين يعني ميرحسين موسوي و عليه احمدي نژاد راي داده اند. كمك به مردم ايران براي تغيير حكومت باعث كاهش جايگاه آمريكا نمي شود. برعكس، اوباما از اين شانس برخوردار است كه از فرصت استفاده كند و پاسخ هاي ضعيف دولت آمريكا را به برخي از تحولات جهان نيز بدهد. عكس العمل دولت آمريكا به موضوع هايي مانند ثبت انتخابات سال 2005 مصر و حمله روسيه به گرجستان، تنها معدود نمونه هايي از اين پاسخ هاي كم اثر هستند."
    نويسندگان اين مقاله، با تاكيد بر اينكه" نخستين اقدام اوباما بايد اين باشد كه با موسوي ارتباطي برقرار كند و يا اينكه به امنيت موسوي و جايگاه وي علاقه نشان دهد"، افزوده اند: "تجربه نشان داده است كه اعلام نگراني ما مي تواند مفيد واقع شود. حضور جو بايدن معاون رئيس جمهور آمريكا در بيروت، شب قبل از انتخابات مفيد واقع شد و به نيروهاي ضد حزب الله براي پيروزي در انتخابات كمك كرد. موقعيت اوباما پس از سخنانش در قاهره بهتر شده است و اگر ميرحسين موسوي احساس كند كه مذاكره با آمريكا از نظر سياسي مفيد نيست، آن را رد خواهد كرد."
    "دانيل سنور" و گكريستين وايتون" در ادامه مقاله خود، با بيان اينكه "دومين اقدام اين است كه اوباما بايد پيام ضبط شده ديگري را براي مردم ايران بفرستد" و "تعامل آمريكا با شوروي در موضوع كنترل تسليحات باعث فراموش كردن حقوق بشر در شوروي شد. اين مسئله مي تواند در مورد ايران هم انجام شود"، ادعاها و برداشت هاي خود را درباره ايران، اين گونه ادامه دادند: "در اين زمان كه ميزان رضايت از نظام در ايران كم است، كانالي ارتباطي با ايراني ديگر لازم است. اوباما بايد بگويد كه خواسته آن ها از اعتراض، به آمريكا منتقل شده است. مهم اين است كه صداي اصلاح طلبان شنيده شود و خواسته هاي آن ها از آمريكا بيان شود. اينكه آن ها بدانند ما نگران آن ها هستيم و براي آن ها منابعي اختصاص داده ايم، مي تواند براي آن ها مفيد باشد. در انقلاب نارنجي سال 2004 در اوكراين نيز غرب با عدم پذيرش نتايج انتخابات به كمك مخالفان آمد و نتيجه داد. آمريكا مي تواند رفتاري را كه در گذشته با شوروي و اكراين داشت، انجام دهد. اوباما بايد اين موضوع را آشكار كند كه موضوع تعامل با ايران با موضوع مشروعيت يكي نيست. تعامل آمريكا با شوروي در موضوع كنترل تسليحات باعث فراموش كردن حقوق بشر در شوروي شد. اين مسئله مي تواند در مورد ايران هم انجام شود. تعامل با ايران بدون گفتگو با ايران ديگر نه تنها مي تواند مسخره باشد بلكه از نظر تاكتيكي احمقانه نيز هست."
    نويسندگان مقاله، سومين اقدام اوباما را ارتباط مستقيم با سفراي آمريكا در اروپا و خليج فارس دانسته اند و تصريح كرده اند: "در اين كشورها ايراني هاي بسياري زندگي مي كنند. اين عمل از نظر نمادين بسيار پرقدرت و تاثيرگذار است. افراد دور از وطن مي خواهند بيشتر درباره ايران بدانند، حتي آنها مي توانند بهتر از نيروهاي اطلاعاتي عمل كرده و به تلاش هاي ما كمك كنند."
    در اين مقاله با تاكيد بر اينكه "چهارمين اقدام اينكه براي راديو فردا، اينترنت و ماهواره ها و رسانه هاي فارسي زبان در اروپا و آمريكا سرمايه گذاري بيشتري شود تا اين رسانه ها بتوانند اطلاعات و تحليل هاي مد نظر خود را به مردم ايران ارائه كنند"، آخرين و پنجمين پيشنهاد، "دستور اوباما به نيروهاي نظامي براي استفاده از تجهيزات آن ها در زمينه وسايل ارتباطي است"، عنوان شده و آمده است: "آخرين پيشنهاد اينكه دولت آمريكا بايد قدم هايي را براي مخالفان و اصلاح طلبان بر دارد و به آن ها در زمينه هاي فكري و اعتقادي كمك كند. در كشورهاي كمونيستي در دهه 1980، دادن دستگاه هاي تكثير و چاپ كمك مي كرد و امروزه دسترسي به وب، اينترنت و وسايل ارتباطي مي تواند كمك كند. در اين كار براي رسانه ها بايد پول فراهم شود. اين رسانه ها از ماهواره تا اينترنت و ديگر وسايل ارتباطي را شامل مي شود. در همين راستا اوباما بايد دستوري را به نيروهاي نظامي صادر كند تا از تجهيزات آن ها استفاده شود. يكي از اين تجهيزات هواپيماها هستند كه مي توانند مانند ايستگاه هاي تلويزيوني و راديويي عمل كنند و براي معترضان اين امكان را فراهم بياورند كه با مردم ايران به صورت مستقيم سخن بگويند. "
    در اين مقاله خاطرنشان شده است تمام چيزي كه آمريكا بايد انجام دهد اين است كه به مخالفان اعلام كند كه مي توانند به آمريكا اتكا كنند. چنين رويكردي در راستاي سياست خارجي روساي جمهور آمريكا از زمان روزولت تاكنون وجود داشته است و همان محوري است كه اوباما در قاهره به آن پرداخت. اوباما در قاهره اعلام كرد: "ما حقوق مختلفي داريم، آن ها تنها اعتقاد آمريكا نيست، آن ها حقوق بشر هستند و اين همان دليلي است كه ما در هر جايي از آن حمايت مي كنيم
    .

      مواضيع مماثلة

      -

      اكنون الجمعة 26 أبريل 2024 - 21:56 ميباشد