پندار نو

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
پندار نو

سایت مستقل و غیر وابسته به احزاب و گروه های سیاسی


    متن سخنراني اوباما درباره راهبرد جديد آمريكا در افغانستان

    avatar
    admin
    Admin


    تعداد پستها : 7126
    Registration date : 2007-06-20

    متن سخنراني اوباما درباره راهبرد جديد آمريكا در افغانستان Empty رد: متن سخنراني اوباما درباره راهبرد جديد آمريكا در افغانستان

    پست  admin السبت 28 مارس 2009 - 4:00

    متن سخنراني اوباما درباره راهبرد جديد آمريكا در افغانستان

    رئيس جمهور آمريكا در سخناني در کاخ سفيد راهبرد جديد کاخ سفيد را در قبال افغانستان تبيين کرد
    باراک اوباما ضمن تشکر از نيروهاي نظامي و غيرنظامي آمريكا که قرار است به افغانستان اعزام شوند از اقدامات ژنرال ديويد پترائوس فرمانده نيروهاي مرکزي آمريكا و ديگر فرمانده‌هاي آمريكايي، سفير آمريكا در افغانستان و تيم امنيت ملي خود که راهبرد جديد افغانستان را تدوين کرده اند تقدير کرد.[اوباما 4000 سرباز دیگر به افغانستان می‌فرستد]

    اوباما گفت امروز راهبرد جامع جديد آمريكا را در قبال افغانستان و پاکستان اعلام مي‌کنم. اين راهبرد نتيجه ارزيابي‌هاي دقيقي است که به رهبري بروس انجام شده است.

    من به محض اينکه مسووليت امور را برعهده گرفتم دستور انجام اين بررسي‌ها را صادرکردم.

    متن سخنراني اوباما درباره راهبرد جديد آمريكا در افغانستان 40e5949ed0e5bd1dd94a8bf6d5052c75-grande
    دولت من به سخنان فرمانده‌هان نظامي و ديپلمات‌ها (در منطقه) گوش کرده است. ما با مقامات دولت افغانستان و پاکستان مشورت کرديم. ما با شرکاء و متحدانمان در ناتو نيز مشورت کرديم. ما با ديگر کمک کنندگان به افغانستان و سازمان‌هاي بين‌المللي نيز رايزني‌هايي انجام داديم. در عين حال، همکاري‌هاي نزديکي با اعضاي کنگره در آمريكا داشتيم. مي‌خواهم با صراحت و روشني با مردم آمريكا سخن بگويم.

    باراک اوباما در ادامه گفت وضعيت (افغانستان) به صورت فزاينده اي "بدون همانند" است. از زمان سرنگوني طالبان از قدرت هفت سال مي‌گذرد اما همچنان جنگ ادامه دارد و شبه نظاميان بخش‌هايي از پاکستان و افغانستان را در کنترل خود دارند.

    حملات به نيروهاي نظامي ما، نيروهاي متحدان ما در ناتو و نيروهاي دولتي افغانستان به صورت پيوسته افزايش يافته است. سال 2008 مرگبارترين و دردناک‌ترين سال براي نيروهاي آمريكايي (در افغانستان) بود.

    باراک اوباما افزود بسياري در آمريكا و کشورهاي شريک (حاضر در افغانستان) که فداکاري‌هاي زيادي انجام داده‌اند يک سوال ساده را مطرح مي‌کنند و ان اينکه هدف ما در افغانستان چيست؟

    پس از چندين سال ،انها اين سوال را مي پرسند که چرا نيروهاي نظامي ما در افغانستان مي‌جنگند و کشته مي‌شوند؟ آن‌ها اين شايستگي را دارند که پاسخ روشني (براي اين سوال) دريافت کنند. اجازه بدهيد با صراحت پاسخ اين سوال را بدهم.

    القاعده و متحدان ان يعني تروريست‌هايي که حملات يازده سپتامبر را طراحي و اجرا کردند در پاکستان و افغانستان هستند. در براوردهاي اطلاعاتي متعدد هشدار داده شده است که القاعده فعالانه از پناهگاهش در پاکستان در حال برنامه ريزي براي انجام دادن حملات در داخل آمريكا است. اگر حکومت افغانستان به دست طالبان بيفتد و در نتيجه به القاعده اجازه بدهد بدون مشکل به فعاليت‌هايش ادامه بدهد، اين کشور بار ديگر به پايگاهي براي تروريست‌هايي تبديل خواهد شد که مي‌خواهند که هر تعداد که بتوانند از مردم ما را بکشند.

    رئيس جمهور آمريكا در ادامه افزود آينده افغانستان به صورت جدايي ناپذيري به آينده کشور همسايه‌اش پاکستان مرتبط است.

    با گذشت تقريبا 9 سال از زمان حملات يازده سپتامبر، القاعده و متحدان افراطي با عبور از مرزها (ي افغانستان) به مناطق دوردست در سرحدات پاکستان رفته اند. رهبري القاعده نيز در اين زمره است. اسامه بن لادن و ايمن الظواهري از اين منطقه کوهستاني به عنوان پناهگاهي براي مخفي شدن ، اموزش دادن به تروريست‌ها ، ارتباط برقرار کردن با پيروانشان، طراحي حملات و اعزام نيروهايشان براي حمايت از شبه نظاميان در افغانستان استفاده مي‌کنند .اين منطقه مرزي (افغانستان و پاکستان) به خطرناک‌ترين منطقه در جهان براي آمريكايي ها تبديل شده است.

    باراک اوباما افزود اما اين مساله فقط مشکل آمريكا نيست. اين وضعيت ، چالشي جدي براي امنيت بين‌المللي است.حملات تروريستي در لندن و بالي (اندونزي) به القاعده و متحدان آن در پاکستان مرتبط بود. حملاتي که در شمال آفريقا و منطقه خاورميانه ، اسلام اباد و کابل صورت پذيرفته نيز به اين افراد مرتبط بوده است. اگر حمله‌اي بزرگ در يک شهر آسيايي، اروپايي و يا آفريقايي صورت پذيرد، احتمالا ارتباط‌هايي با رهبري القاعده در پاکستان دارد. امنيت جهانيان در معرض خطر قرار دارد.

    بازگشت طالبان به قدرت در افغانستان براي مردم اين کشور به معناي ان است که کشورشان تحت حاکميتي وحشيانه قرار بگيرد، افغانستان در عرصه بين‌المللي منزوي شود، اقتصاد کشور فلج شود و حقوق بشر از مردم افغانستان بويژه زنان و دختران سلب شود. بازگشت طالبان به قدرت، سبب تقويت القاعده خواهد شد که با سران طالبان همراه خواهد شد و اين وضعيت سبب خواهد شد افغانستان در سايه خشونت‌هاي مستمر قرار بگيرد.

    باراک اوباما در ادامه افزود بزرگترين مسووليت من در مقام رئيس جمهور اين است که از مردم آمريكا محافظت کنم. ما براي کنترل افغانستان و يا ديکته کردن مسير آينده آن ، در اين کشور حضور نداريم. ما براي مقابله با دشمن مشترکي در افغانستان حضور داريم که آمريكا و دوستان و متحدان آن را تهديد مي‌کند. مردم افغانستان و پاکستان بيشترين ضربه را از اقدامات افراطيون خشونت طلب متحمل شده‌اند. من از مردم آمريكا مي‌خواهم تا درک کنند که ما هدفي مشخص و روشن داريم و آن اينکه القاعده را در افغانستان و پاکستان منهدم و نابود کنيم و مانع از آن شويم که آنها در آينده به هر يک از اين دو کشور بازگردند. اين هدف بايد محقق شود. اين آرمان بسيار عادلانه است.

    باراک اوباما در ادامه افزود پيام من به تروريست‌هايي که مخالف ما هستند همين است. ما شما را شکست خواهيم داد. براي نيل به هدفمان به راهبرد قويتر، هوشمندتر، و جامعي نياز داريم. براي مقابله با بزرگترين تهديدهاي متوجه مردم کشورمان، آمريكا نبايد بخاطر جنگ عراق، از اعطاي منابع به افغانستان خودداري کند. براي تقويت ظرفيت نظامي، اقتصادي و حاکميت در افغانستان و پاکستان بايد حمايت بين‌المللي را جلب کنيم. براي شکست دادن دشمني که هيچ حد و مرزي نمي‌شناسد و به هيچ قانوني پايبند نيست بايد به ارتباط اساسي آينده افغانستان و پاکستان پي ببريم
    .


    اين مطلب آخرين بار توسط گرداننده در الأحد 29 مارس 2009 - 5:53 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است.
    avatar
    admin
    Admin


    تعداد پستها : 7126
    Registration date : 2007-06-20

    متن سخنراني اوباما درباره راهبرد جديد آمريكا در افغانستان Empty رد: متن سخنراني اوباما درباره راهبرد جديد آمريكا در افغانستان

    پست  admin السبت 28 مارس 2009 - 4:00

    به همين علت، ريچارد هالبروک را منصوب کرده‌ام تا به عنوان فرستاده ويژه آمريكا در هر دو کشور مذکور فعاليت کند و با ژنرال پترائوس همکاري نزديکي داشته باشد تا اقدامات نظامي وغيرنظامي ما با يکديگر منسجم شود.

    باراک اوباما در ادامه افزود اجازه بدهيد سخن را با مسير پيش روي در پاکستان آغاز کنم. آمريكا احترام زيادي براي مردم پاکستان قائل است. آن‌ها تاريخي غني دارند و تلاشهاي زيادي کرده‌اند تا دموکراسي شان را حفظ کنند. مردم پاکستان دقيقا همان چيزي را مي خواهند که ما مي‌خواهيم. آنها خواهان پايان يافتن تروريسم ،و دسترسي به خدمات اساسي هستند و اينکه اين فرصت برايشان فراهم باشد تا بتوانند روياهايشان را محقق کنند و به امنيتي برسند که فقط از طريق حاکميت قانون دست يافتني است.
    بزرگترين خطري که متوجه اين آينده است از جانب القاعده و متحدان افراطي آن است. به همين علت ما بايد در کنار هم باشيم. تروريست‌هاي فعال در درون مرزهاي پاکستان ، فقط دشمنان آمريكا و افغانستان نيستند بلکه انها خطري عظيم و فوري براي مردم پاکستان هستند.
    اوباما افزود القاعده و ديگر افراطيون خشونت طلب هزاران پاکستاني را از زمان حملات يازده سپتامبر کشته اند. آن‌ها شمار زيادي از نظاميان و نيروهاي پليس پاکستاني را کشته‌اند. انها بي نظير بوتو را ترور کردند. آنها ساختمان‌ها را منفجر کرده‌اند‌، سرمايه هاي خارجي را از پاکستان فراري داده اندو ثبات حکومت پاکستان را تهديد کرده اند.بنابراين اشتباه نکنيد. القاعده و متحدان افراطي آن سرطاني هستند که خطر نابودي پاکستان را از درون به همراه دارند.
    رئيس جمهور آمريكا بر لزوم اقدام هماهنگ آمريكا و کشورهاي جهان در افغانستان و پاکستان براي مقابله با القاعده تاکيد کرد.
    و در ادامه سخنانش در کاخ سفيد گفت مردم آمريكا بايد اين را درک کنند که پاکستان براي مقابله با القاعده به کمک ما نياز دارد. اين کار ساده نيست. مناطق قبليه اي پاکستان وسيع است. اين مناطق صعب العبور است و در اغلب موارد خارج از حوزه حکومت است.
    به همين علت ما بايد کمک‌هاي نظامي‌مان را به افغانستان بر اعطاي ابزارها ، آموزش دادن و حمايت‌هايي متمرکز کنيم که پاکستان براي ريشه کن کردن تروريست‌ها به آن نياز دارد. پس از سال‌ها نتايج ضدو نقيض ما نمي‌توانيم "چک سفيدي" به پاکستان بدهيم. پاکستان بايد التزام خود را براي ريشه کن کردن القاعده و افراطيون خشونت طلب در داخل مرزهايش نشان بدهد. ما تاکيد داريم که وقتي به هر طريقي اطلاعاتي درباره اهداف تروريستي مهم داشته باشيم بايد کاري انجام شود. توان دولت (پاکستان) براي نابودي اين پناهگاه‌ها به قدرت و امنيت خودش بستگي دارد. براي کمک به پاکستان براي پشت سر گذاشتن بحران اقتصادي بايد با صندوق بين‌المللي، بانک جهاني و ديگر شرکاي بين‌المللي همکاري داشته باشيم.
    باراک اوباما در ادامه افزود براي کاهش تنش‌ها ميان دو همسايه مجهز به توان جنگ افزارهاي هسته‌اي (هند و پاکستان) که در اغلب موارد در استانه درگيري و تقابل قرار مي‌گيرند، ما بايد ديپلماسي سازنده را با هند و پاکستان ادامه بدهيم. براي جلوگيري از تکرار اشتباه‌هاي گذشته بايد با صراحت اعلام کنيم که روابط ما با پاکستان بر حمايت از نهادهاي دموکراتيک پاکستان و مردم اين کشور مبتني است.مبارزه با افراط گرايي فقط از طريق گلوله و بمب‌ها محقق نمي‌شود. القاعده براي مردم پاکستان چيزي به‌جز نابودي به ارمغان نمي‌اورد. ما خواهان هدفي متفاوت هستيم.
    بنابراين، امروز از کنگره مي‌خواهم تا لايحه‌اي با حمايت دو حزب (دموکرات و جمهوري خواه) به تصويب برساند که جان کري و ريچارد لوگِر ارائه کرده‌اند و براساس آن، در مدت پنج سال، سالانه يک و نيم ميليارد دلار در قالب حمايت مستقيم به مردم پاکستان اعطا مي‌شود. از اين منابع براي ساخت مدرسه ، احداث جاده و بيمارستان استفاده خواهد شد و دموکراسي پاکستان را تقويت خواهد کرد. در عين حال از کنگره مي‌خواهم لايحه‌اي را با حمايت دو حزب به تصويب برساند که ماريا کاتول ، کريس وان هالان و پيتر هاکسفور ارائه کرده‌اند و براساس آن مناطق "فرصت ساز" در مناطق مرزي افغانستان و پاکستان ايجاد مي‌شود تا براساس ان اقتصاد منطقه رشد کند و براي مناطقي که خشونت زده هستند اميدوار باشد.
    باراک اوباما در ادامه افزود ما از دوستان و متحدانمان مي خواهيم سهم خودشان را در اين زمينه ايفا کنند و از جمله در کنفرانس ماه آينده براي جمع اوري کمک براي افغانستان فعال باشند. من خواهان حمايت ساده نيستم. ما در زمان پرچالشي قرار داريم. منابع مالي محدود است. اما مردم آمريكا بايد درک کنند که اين کار (صرف منابع در افغانستان و پاکستان) هزينه کردن براي آينده خودمان است زيرا امنيت پاکستان و آمريكا با هم ارتباط دارد. دولت پاکستان بايد براي نابود کردن پناهگاههاي مذکور شريکي قدرتمندتر (براي آمريكا) باشد و ما بايد القاعده را از مردم پاکستان جدا و منزوي کنيم.
    باراک اوباما در ادامه افزود اين اقدامات که بايد در پاکستان انجام شود با اقداماتي که بايد در افغانستان صورت پذيرد جداناپذير هستند. اگر شبه نظاميان بتوانند آزادانه در مرزهاي دو کشور تردد کنند هرگز شاهد آن نخواهيم بود که خشونت‌ها در اين منطقه پايان يابد. امنيت مستلزم وجود حس تازه‌اي از مسووليت پذيري است و به همين علت ما گفتگوهاي سه جانبه‌اي ميان آمريكا و پاکستان و افغانستان خواهيم داشت. نمايندگان کشورهاي ما به صورت مرتب با يکديگر ملاقات خواهند کرد. رابرت گيتس و هيلاري کلينتون وزراي دفاع و خارجه آمريكا، هدايت اين تلاش‌ها را برعهده خواهند داشت.
    رئيس جمهور امريکا در ادامه کنفرانس خبري خود درباره افغانستان و پاکستان تصريح کرد ما با همکاري با سازمان ملل متحد يک "گروه تماس" براي افغانستان و پاکستان تشکيل خواهيم داد و همه کشورهايي که در امنيت منطقه سهيم هستند در قالب آن گردهم مي‌آيند.
    باراک اوباما رئيس جمهور آمريکا در ادامه سخنان خود ضمن اشاره به اهميت آموزش نيروهاي امنيتي افغانستان بر ضرورت افزايش تلاش‌هاي غير نظامي در اين کشور تاکيد کرد.
    به گزارش مونيتورينگ اخبار خارجي واحد مرکزي خبر، باراک اوباما درباره راهبرد نظامي آمريکا در افغانستان گفت هيلاري کلينتون وزير خارجه و رابرت گيتس وزير دفاع هدايت تلاش‌هاي آمريکا را در افغانستان به عهده خواهند داشت. ما بايد با يکديگر به صورت هماهنگ و پيوسته تبادل اطلاعات و همکاري هاي مرزي را انجام دهيم در حالي که نگراني‌هاي مشترکي مانند تجارت، انرژي و توسعه اقتصادي را در نظر داشته باشيم. اين مطالب تنها قسمتي از راهبرد جامع ما در افغانستان جهت جلوگيري از تبديل اين کشور به پناهگاهي امن براي القاعده خواهد بود.
    همانطور که پيش از يازده سپتامبر سال 2001 نيز افغانستان پناهگاه امني براي فعاليتهاي تروريستي القاعده به حساب مي‌آمد. براي موفقيتمان، دوستان و همپيمانان خود بايد بر موفقيتها و اندوخته‌هاي طالبان پايان دهيم.
    نظاميان ما با شجاعت عليه دشمنان ظالم و بي رحم در افغانستان جنگيده‌اند. غير نظاميان ما نيز فداکاري هاي بزرگي را انجام دادند. همپيمانان ما مسئوليت بزرگي را به عهده گرفتند. همچنين افغان‌ها نيز براي آينده خود فداکاري و رنج فراواني برده‌اند. در شش سال گذشته منابع لازم به افغانستان به علت وجود جنگ عراق اختصاص داده نشد.
    در حال حاضر ما بايد نسبت به آنچه که لازم است تا به اهدافمان در افغانستان دست يابيم، متعهد باشيم.ب
    ه همين علت در اين زمان ما دستور اعزام هفده هزار نظامي که ژنرال مک کرنان ماه‌ها پيش تقاضا کرده بود، را صادر کرديم. اين نظاميان و تفنگداران دريايي آمريکا در افغانستان در راستاي مبارزه با طالبان درجنوب و شرق اين کشور خواهند جنگيد و به ما ظرفيتهاي بيشتري براي مشارکت با نيروهاي امنيتي افغانستان در مبارزه و تعقيب شورشيان در مناطق مرزي را فراهم خواهند کرد. اين تلاشها درنهايت به ما کمک خواهد کرد تا امنيت و اقدامات لازم براي برگزاري انتخابات رياست جمهوري افغانستان در ماه آگوست آينده را فراهم کنيم.
    در همين زمان ما تمرکز و تاکيد خود را بر آموزش و افزايش حجم نيروهاي نظامي افغانستان تغيير خواهيم داد. در نتيجه آنها براي تامين امنيت کشور خود پيشرفت خواهند کرد و به همين علت ما مي خواهيم که افغان ها بتوانند مسئوليت تامين امنيت کشور خود را برعهده بگيرند و در نتيجه سرانجام ما خواهيم توانست نظاميان خود را از افغانستان خارج کرده و به کشورمان بازگردانيم.
    در سه سال گذشته فرماندهان نظامي ما در افغانستان به صورت شفاف درباره نيازها و خواسته‌هايشان براي آموزش نظاميان افغانستان صحبت کرده‌اند. به اين نيازها به دليل جنگ عراق پاسخ داده نشد.حالا شرايط تغيير کرده است. نظاميان بيشتري که ما به افغانستان اعزام خواهيم کرد ظرفيت و توانايي ما براي آموزش نظاميان افغان را افزايش خواهند داد. اواخر بهار سال جاري ما در حدود چهار هزار نظامي آمريکايي را براي آموزش نظاميان افغانستان به اين کشور اعزام خواهيم کرد.
    براي اولين بار اين اقدامات به صورت درست تلاش هاي ما براي آموزش ارتش، نيروهاي امنيتي و پليس افغانستان را فراهم خواهد کرد.
    هر واحدي از نظاميان آمريکايي در افغانستان به عنوان شريکي براي واحد هاي نظامي افغانستان مشارکت خواهند کرد. ما از همکاران خود در ناتو براي آموزش افغان ها کمک خواهيم گرفت تا اطمينان حاصل کنيم هر واحد نظامي در افغانستان عضوي از نيروهاي ائتلاف باشد.
    ما به تلاش هايمان براي بازسازي ارتش افغانستان در وسعت صد و چهل هزار نظامي، نيروي پليس در اندازه هشتاد و دو هزار نفر سرعت خواهيم بخشيد تا بتوانيم به اهدافمان تا سال 2011 دست يابيم.افزايش وسعت و حجم نظاميان و پليس افغانستان در جهت اهداف و برنامه هايمان براي واگذاري مسئوليت پذيري امنيت افغانستان به نظاميان اين کشور مورد نياز است.
    اين تلاش‌ها بايد هم جهت و مرتبط با افزايش تلاش‌ها در زمينه‌هاي غير نظامي در افغانستان و در زمينه دولت منتخب افغانستان باشد. اما بايد در نظر داشته باشيم که فساد و شماري مشکلات مانع خدمت رساني مناسب دولت و تامين نيازهاي اوليه مردم افغانستان شده است.
    افزايش اقدامات تبهکارانه و شورشگري باعث شده تا اقتصاد اين کشور در وضعيت بحراني باشد. مردم افغانستان در جستجوي وعده‌هايي براي آينده بهتر هستند و بار ديگر ما شاهد سياه شدن روزگار مردم افغانستان به دليل خشونت ها هستيم.
    بنابراين براي پيشبرد امنيت، فرصت و عدالت نه تنها در کابل بلکه در گوشه و کنار اين کشور و ديگر استان‌ها ما به متخصصان کشاورزي، مربيان، مهندسان و وکلا نياز داريم و اينگونه است که ما مي توانيم به دولت افغانستان کمک کنيم تا خدمت رساني به مردم و توسعه اقتصاد را که خود به دليل نفوذ و تسلط قاچاق مواد مخدر آسيب ديده، انجام دهد.
    به اين علت من دستور افزايش حضور غير نظاميان آمريکايي در کشور افغانستان را صادر کرده‌ام. از اين جهت ما بايد به دنبال حمايت غيرنظامي دوستان، همپيمانانمان، سازمان ملل و سازمان‌هاي بين المللي امدادي و بشر دوستانه در افغانستان باشيم.
    هماهنگي و پيگيري اين تلاش‌ها بر عهده هيلاري کلينتون وزير خارجه آمريکا در هفته آينده در لاهه هلند خواهد بود. در بحبوحه بحران اقتصادي ما تلاش خواهيم کرد بتوانيم اطمينان يابيم که مي‌توان در زمينه پيشبرد تغييرات کوچک در زمينه غير نظامي موفق باشيم.
    اشتباه نکنيم، اگر ما در آينده افغانستان و پاکستان سرمايه‌گذاري نکنيم، تلاشهايمان با شکست مواجه خواهد شد. به همين علت بودجه پيشنهادي من جدايي ناپذير از سرمايه گذاري در وزارت خارجه و برنامه هاي بررسي و ارزشيابي خارجي است.
    اين گونه سرمايه‌گذاري‌هاي غير نظامي، مسئوليت‌هايي را از دوش نظاميان ما بر خواهد داشت. آنها مي‌توانند به طور مستقيم در تامين امنيت شرکت کنند و مردم آمريکا را ايمن تر خواهند کرد و در آينده دراز مدت باعث افزايش اندوخته‌هاي ما و کاهش مخارج خواهند شد. زيرا بسيار ارزانتر است که ما پليسي را تعليم دهيم که از روستاي خود محافظت مي‌کند و کمک کنيم کشاورز به کشت غلات بپردازد تا اينکه دوره‌هاي متمادي نظاميان خود را به افغانستان اعزام کنيم تا به تامين امنيت مشغول شوند در حاليکه هيچ برنامه‌اي براي انتقال مسئوليت تامين امنيت به دولت افغانستان نداشته باشيم.
    ما اين منابع سرمايه گذاري را فراهم خواهيم کرد تا اهداف بازسازي افغانستان به صورت کامل پايان پذيرد. بنابراين بودجه پيشنهادي من بر سرمايه گذاري بر روي توسعه اهداف وزارت خارجه و سازمان هاي امدادي آمريکا گسترش يافته است.
    من مي خواهم به صورت کاملا شفاف بگويم ما نمي‌توانيم چشمان خود را به روي فسادي که باعث مي‌شود مردم افغانستان اطمينان خود به رهبرانشان را از دست بدهند، ببنديم. در عوض ما به دنبال مبارزاتي جديد براي سرکوبي رفتار مفسدانه خواهيم بود.
    از اين رو معيارهاي اصلي براي دستيابي به همکاريهاي بين‌المللي که بتواند نيازهاي مردم افغانستان را تامين کند،در نظر خواهيم گرفت.
    افغانستان از فقر شديدي رنج مي‌برد که در دهه‌هاي گذشته بي‌سابقه بوده است. همچنين اگر روند آشتي بين دشمنان و مخالفان سابق انجام نشود در افغانستان هيچ صلحي وجود نخواهد داشت من به توهم دچار نيستم که بگويم دستيابي به اين مسئله آسان خواهد بود. در عراق ما به موفقيت‌هايي در نزديک کردن دشمنان سابق در جهت منزوي کردن و هدف قراردادن القاعده دست يافتيم.
    بنا بر اين ما بايد فرآيند مشابهي را در افغانستان دنبال کنيم، در حاليکه در نظر داشته باشيم افغانستان کشوري بسيار متفاوت با عراق است. در افغاستان هسته‌اي غير قابل مصالحه از طالبان وجود دارد. بايد با آنها با اجبارو زور برخورد کرد و بايد آنها را شکست داد.
    در عوض افغان‌هايي هم وجود دارند که مي‌توان به آنها فرصت همکاري داد. به همين علت ما بايد با رهبران محلي، دولت افغان، شرکاي بين المللي همکاري کنيم تا روند فرآيند آشتي ملي در هر استاني را پيگيري کنيم.
    ترور و سرکوبگري بزرگترين دشمن مردم افغانستان است که بايد منزوي شود. ما از حقوق بشر اوليه و اساسي هر افغان مانند زنان و دختران حمايت خواهيم کرد. در آينده ما چشم خود را به اين مطالب نخواهيم بست و به تلاش هايمان در اين زمينه افزايش خواهيم داد.
    ما به شدت پيوستگي تلاش هايمان در زمينه آموزش نيروهاي امنيتي افغانستان و پيشرفت در مبارزه با شورشيان را ارزيابي خواهيم کرد.
    ما اقداماتمان در جهت رشد اقتصادي افغانستان و استفاده از ابزارهاي درست و روش هاي مناسب در جهت پيشبرد اهداف در اين کشور را مورد بازبيني قرار خواهيم داد. هيچکدام از اين گام ها آسان نخواهد بود و همه آنها نيز نبايد تنها توسط امريکا به تنهايي انجام شود اگر افغانستان به زمان گذشته ، شورش و هرج و ومرج و آغاز فعاليت هاي تروريستي القاعده بازگرد، جهان قادر به تامين هزينه هاي آن نخواهد بود. ما در اين زمينه از مسئوليت مشترکي برخوردار هستيم نه به اين علت که خواهان افزايش قدرت خود هستيم، چون صلح و امنيت خود ما هم در گروي موفقيت برنامه هايمان در افغانستان است.
    اين ايده را که دولت‌هاي آزاد گرد هم جمع مي‌شوند به علت اينکه از امنيت مشترکي برخوردار هستند مورد توجه ما است. به همين دليل ما سالهاي پيش در تشکيل سازمان ناتو پيشقدم شديم و امروز نيز بايد هدف مشترک ما باشد. دولت من متعهد است تا به تقويت سازمان هاي امداد بين المللي براي انجام اقدامات مشترک و هماهنگ بپردازد.
    اين پيام هفته آينده من در اروپا خواهد بود. همانگونه که ما فعاليت بيشتري را انجام مي‌دهيم از ديگران دوستان و همپيمانان خود مي‌خواهيم تا به ما بپيوندند و سهم خود را انجام دهند. به همين علت است که ما از دوستان و همپيمانان تنها درخواست اعزام نظاميان بيشتر را نداريم بلکه خواستار حمايت از انتخابات افغانستان، آموزش نيروهاي امنيتي افغانستان و افزايش تعهدات غيرنظامي به مردم افغانستان هستيم.
    ما از سازمان ملل انتظار پيشرفت بيشتري در جهت هماهنگ کردن تلاش هاي بين المللي در افغانستان، همکاري ، کمک و موفقيت سازمان هاي افغانستان داريم. ما خواستار همکاري سازمان ملل براي تشکيل ارتباطات بيشتر براي افغانستان و پاکستان هستيم تا به اين هدف برسيم که همه با هم کمک کنيم تا هر کشوري بتواند سهم خود در تامين امنيت منطقه را بر عهده گيرد.همچنين همپيمانان ما در ناتو و ديگر دوستان و شرکايمان نيز چنين انتظاري داريم. همچنين کشورهاي آسياي کشورهاي حوزه خليج (فارس)، ايران، روسيه، هند و چين هيچ کدام از اين کشورها از وجود پايگاهي براي فعاليت تروريست‌هاي القاعده در افغانستان منفعت نمي‌برند، از اينکه منطقه درهرج و مرج باشد هثيچ سودي نمي‌برند. هر کدام از اين کشورها سهمي از وعده صلح پايدار، امنيت و توسعه در منطقه دارند و اين مسئله کشورهاي ائتلاف که در افغانستان حاضر هستند را نيز شامل مي‌شود.
    فداکاري در اين زمينه معمولي به نظر مي‌رسد. حدود هفتصد آمريکايي جان خود را از دست داده‌اند. نظامياني از بيست کشور جهان نيز هزينه حضور در افغانستان را پرداخت کرده‌اند. همه آمريکايي ها خدمت و دوستي آنهايي را که جنگيدند، خون دادند و کمک کردند مايه افتخار مي دانند. همه آمريکاييها از خدمات مردان و زنان يونيفرم پوش ما قدرداني مي کنند که بار مسئوليت بزرگي را بيشتر از هر نسل ديگري به عهده گرفتند. آنها و خانواده هايشان به عنوان نمونه اي از فداکاري و قرباني کردن خود هستند.
    ما هر کسي را به ياد خواهيم آورد. آمريکا خود جنگ با تروريست‌ها در افغانستان را انتخاب نکرد. در حدود سه هزار نفر از مردم آمريکا در حادثه يازده سپتامبر سال دو هزار و يک ميلادي کشته شدند. به هيچ جرمي غير از انجام فعاليتهاي روزمره خود کشته شدند.
    القاعده و همپيمنانش هزاران نفر در کشورهاي مختلف را کشته‌اند. همچنين دست انها به خون مسلمانان آغشته شده است. القاعده انسان‌هاي بسيار زيادي را در کشورهاي مختلف کشته است. اين آينده‌اي است که القاعده به مردم پاکستان و افغانستان وعده مي‌دهد.
    آينده اي بدون اميد و فرصت، آينده‌اي بدون عدالت و صلح. بنابراين ما بايد بدانيم که راه پيش روي ما بسيار طولاني و سخت است.
    به همين علت ما بايد بر مشارکت طولاني مدت با افغانستان و پاکستان که وعده روزهاي جديدي به مردمان خود مي‌دهند، متعهد باشيم.
    ما بايد از همه عامل‌ها و نيروهاي بين المللي براي شکست القاعده، دفاع از آمريکا و همپيمانان ما و همه آنهايي که به دنبال آينده‌اي بهتر هستند، استفاده کنيم. چون آمريکا از صلح و امنيت، عدالت و فرصت دفاع خواهد کرد. به اين دليل ما اينگونه هستيم و اينکه تاريخ از ما مي‌خواهد تا آنرا بار ديگر انجام دهيم
    avatar
    admin
    Admin


    تعداد پستها : 7126
    Registration date : 2007-06-20

    متن سخنراني اوباما درباره راهبرد جديد آمريكا در افغانستان Empty رد: متن سخنراني اوباما درباره راهبرد جديد آمريكا در افغانستان

    پست  admin السبت 28 مارس 2009 - 4:03

    متن سخنراني اوباما درباره راهبرد جديد آمريكا در افغانستان Zardari

    اصف علي زرداري رئيس جمهور پاکستان روز جمعه از طرح هاي باراک اوباما رئيس جمهور امريکا براي تقويت و تحکيم دموکراسي در پاکستان استقبال کرد.
    اسوشيتدپرس پاکستان اعلام کرد : "‌ اصف علي زرداري روز جمعه از طرح هاي رئيس جمهور امريکا براي تقويت و تحکيم دموکراسي در پاکستان و درخواست وي از کنگره امريکا براي تصويب لايحه اي در مورد کمک يک ميليارد و پانصد ميليون دلاري به پاکستان در هر سال ، استقبال کرد ".
    به گزارش خبرگزاري فرانسه از اسلام اباد ، اسوشيتدپرس پاکستان افزود : " اصف علي زرداري گفت پاکستان همواره به روابط اسلام اباد - واشنگتن احترام گذاشته است و اظهارات باراک اوباما طي سخنراني وي در خصوص راهبرد جديد در افغانستان و پاکستان اين روابط را هر چه بيشتر تقويت خواهد کرد ".


    ´´´´´´

    ´´´´´´´´
    متن سخنراني اوباما درباره راهبرد جديد آمريكا در افغانستان Pmkarachi
    نخست وزير پاکستان روز جمعه اعلام کرد کشورش از طرح جديد امريکا در خصوص افغانستان و پاکستان استقبال مي کند.
    يوسف رضا گيلاني در بندر کراچي در جنوب پاکستان گفت : "‌ ما از راهبرد جديد ضد تروريسم امريکا استقبال مي کنيم ".
    وي افزود سياست جديد امريکا بر پايه رويکردي منطقه اي است.
    باراک اوباما رئيس جمهور امريکا روز جمعه با اعلام راهبرد جديد اين کشور براي غلبه بر طالبان و القاعده ، گفت القاعده فعالانه در حال برنامه ريزي حملاتي به امريکا از پناهگاه هاي امن خود در پاکستان است.
    به گزارش خبرگزاري شين هوا از اسلام اباد ، اوباما خاطر نشان کرد پاکستان بايد شريکي جدي تر در نابود کردن پناهگاه هاي امن القاعده باشد.


    اين مطلب آخرين بار توسط گرداننده در السبت 28 مارس 2009 - 4:10 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است.
    avatar
    admin
    Admin


    تعداد پستها : 7126
    Registration date : 2007-06-20

    متن سخنراني اوباما درباره راهبرد جديد آمريكا در افغانستان Empty رد: متن سخنراني اوباما درباره راهبرد جديد آمريكا در افغانستان

    پست  admin السبت 28 مارس 2009 - 4:07

    متن سخنراني اوباما درباره راهبرد جديد آمريكا در افغانستان 610xsss
    سخنگوي رئيس جمهور افغانستان از طرح باراک رئيس جمهور امريکا درباره افغانستان استقبال کرد.
    عطيه ابوي خبرنگار سي ان ان در کابل در گزارشي با اشاره طرح جديد رئيس جمهور افغانستان گفت: در هفت سال گذشته مردم افغانستان قول هاي زيادي دريافت کرده اند که هيچ وقت عملي نشده اند به همين علت اکنون با درماندگي به طرح جديد اوباما مي نگرند.
    خبرنگار سي ان ان در ادامه گفت: همايون حميدزاده سخنگوي حامد کرزاي رئيس جمهور افغانستان در گفتگو با اين شبکه از طرح اوباما در خصوص افغانستان استقبال کرده و گفته است افغانستان از طرح جديد و گسترده اوباما با جديت استقبال مي کند.
    براساس اين گزارش سخنگوي رئيس جمهور افغانستان گفت طرح اوباما به هنگام و بسيار مهم است و باعث مي شود بارديگر منطقه و مسائل ان بويژه پاکستان و افغانستان مورد توجه قرار گيرند.
    خبرنگار سي ان ان گفت دولت کابل از مدت ها پيش اعلام کرده بايد همزمان با افغانستان، پاکستان و مسائل ان هم مورد توجه قرار گيرد زيرا مقامات افغانستان معتقدند جنگ عليه ترور بايد عليه همه مناطقي باشد که تروريسم از انها سرچشمه مي گيرد.
    عطيه ابوي افزود مقامات افغانستان معتقدند مناطقي در پاکستان وجود دارند که طالبان در انها اموزش مي بيند و فرماندهان طالبان مي توانند براحتي به اين مناطق رفت و امد کنند البته چنين مقرهايي در جنوب افغانستان هم وجود دارند.
    خبرنگار سي ان ان گفت دولت حامد کرزاي از طرح اوباما براي اعزام هفده هزار نيروي جديد به افغانستان هم استقبال کرده است اما اعلام کرده اين نيروها بايد در مناطقي که به انها نياز است مستقر شوند و مناطق مرزي مشترک با پاکستان يکي از اين مناطق است.
    خبرنگار سي ان ان در ادامه گفت مساله فساد يکي از مسائل و مشکلات جدي در افغانستان است که اوباما هم در اظهارات خود به ان اشاره و بر مقابله جدي با ان تاکيد کرد. اما واقعيت ان است که مردم افغانستان به علت فساد گسترده در نهادهاي دولتي اينکشور به دولت و نيروهاي پليس کاملا بي اعتماد هستند
    .
    avatar
    admin
    Admin


    تعداد پستها : 7126
    Registration date : 2007-06-20

    متن سخنراني اوباما درباره راهبرد جديد آمريكا در افغانستان Empty رد: متن سخنراني اوباما درباره راهبرد جديد آمريكا در افغانستان

    پست  admin الأحد 29 مارس 2009 - 5:50

    متن سخنراني اوباما درباره راهبرد جديد آمريكا در افغانستان 4a2618b35001b1

    حامد کرزی رئیس جمهور افغانستان امروز، شنبه در یک کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد که استراتژی جدید آمریکا در منطقه کاملاً در تطابق با خواست های مردم افغانستان است.

    وی اظهار داشت که تغییرات در استراتژی آمریکا در افغانستان و منطقه، همانی است که مورد در خواست ما بوده است. وی گفت این استراتژی از پشتیبانی بدون چون و چرای دولت و مردم افغانستان برخوردار است. وی همچنین گفت که این استراتژی نوین به تحکیم نهادهای نظامی و غیر نظامی افغانستان اولویت داده است. وی بر خواست دولت افغانستان در مبارزه بر علیه رشوه خواری و شفاف ساختن ارتباطات دولتی و عمومی تاًکید نمود.
    از سوی دیگر، رئیس جمهور افغانستان گفت که جنگ بر علیه تروریسم و القاعده باید در ابعاد منطقه ای آن در نظر گرفته شود.
    وی تأکید کرد که ردپای تروریست ها و اردوگاهای آنها در افغانستان مستقر نبوده و در منطقه میباشد. در این رابطه قبلاً و به دفعات، دولت افغانستان پاکستان را متهم کرده که فاقد خواست و ارادۀ واقعی برای مبارزه با طالبان و دیگر گروه های تندروی اسلامی میباشد. این گروهها در مناطق قبییله ای پاکستان متمرکز بوده و از این مناطق حملات خود را در افغانستان و پاکستان سازمان میدهند.
    باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا روز جمعه، بیست و هفتم مارس، در چارچوب استراتژی نوین آمریکا در افغانستان و منطقه اعلام کرده بود که تعهدات نظامی و غیر ظامی آمریکا به نحو قابل ملاحظه ای در افغانستان افزایش خواهد یافت.

      مواضيع مماثلة

      -

      اكنون السبت 27 أبريل 2024 - 12:40 ميباشد