پندار نو

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
پندار نو

سایت مستقل و غیر وابسته به احزاب و گروه های سیاسی


    آمریکا 7 پایگاه نظامی دائمی در افغانستان احداث می‌کند

    avatar
    admin
    Admin

    تعداد پستها : 7126
    Registration date : 2007-06-20
    20120410

    آمریکا 7 پایگاه نظامی دائمی در افغانستان احداث می‌کند Empty آمریکا 7 پایگاه نظامی دائمی در افغانستان احداث می‌کند

    پست  admin

    آمریکا 7 پایگاه نظامی دائمی در افغانستان احداث می‌کند/مساحت هر پایگاه 30 کیلومتر مربع
    خبرگزاری فارس: کارشناس نظامی افغان از طرح نظامیان آمریکایی برای احداث هفت پایگاه نظامی در این کشور خبر داد که مساحت هر یک از آنها 30 کیلومتر مربع خواهد بود.
    آمریکا 7 پایگاه نظامی دائمی در افغانستان احداث می‌کند 13900716132522_PhotoA


    "عبدالواحد طاقت" کارشناس نظامی افغان در گفت‎وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در کابل، اظهار داشت: هدف از حضور آمریکا در افغانستان رسیدن به اهداف خود در منطقه است، آنها هیچگاه به‌دنبال تقویت دولت، نهادهای امنیتی و اقتصادی افغانستان نیستند.
    وی با بیان این که آمریکا پس از سال 2014 شش تا هفت پایگاه دائمی نظامی در افغانستان احداث خواهد کرد، گفت: مساحت هر کدام از آنها 30 کیلومتر مربع خواهد بود.
    طاقت در ادامه گفت: با ایجاد پایگاه‌های دائمی این کشور در افغانستان، نیروهای امنیتی افغان تقویت و تجهیز نخواهند شد زیرا نظامیان آمریکایی نگران حمله نیروهای افغان علیه خود هستند.
    وی با اشاره به این که حضور نظامیان خارجی تنها با هدف آموزش و تجهیز نیروهای افغان است، افزود: دولت افغانستان هیچگاه به نظامیان خارجی اجازه نمی‌دهد که از خاک این کشور علیه کشورهای همسایه و منطقه استفاده کنند.
    بی میلی آمریکا به تقویت نیروهای امنیتی افغان
    "محمد اقبال صافی" عضو کمیسیون دفاعی پارلمان افغانستان نیز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس اظهار داشت: بی‎توجهی آمریکا به تجهیز و خودکفایی نیروهای امنیتی افغان در 10 سال گذشته یک اشتباه بزرگ بود.
    وی با اشاره به این که 10 سال گذشته زمان خوبی برای آمریکا بود تا نیروهای امنیتی افغان را از لحاظ آموزشی و تجهیزاتی به مرحله خودکفایی برساند، افزود: آمریکا به دلایل خاصی این کار را انجام نداده است.
    صافی در ادامه گفت: با آن که فرصت‌ کافی برای تقویت نیروهای امنیتی افغان از دست رفته است، اما در صورتی که آمریکا بخواهد، می‌تواند در کمتر از 2 سال این کار را انجام دهد.
    آمریکا، پایگاه‌های نظامی را قلمرو خود می‌داند
    طاقت در ادامه خاطر نشان کرد: هدف از حضور آمریکا در افغانستان استفاده از این کشور به عنوان سکوی پرش علیه کشورهای منطقه است، به همین دلیل دولت افغانستان نمی‌تواند ضمانت کند که در آینده آمریکا از خاک کشورش علیه کشورهای دیگر استفاده نخواهد کرد.
    مردم افغانستان اجازه نخواهند داشت که بدانند در پایگاه نظامی آمریکا در این کشور چه می‎گذرد
    وی با بیان این که مناطق فعالیت و حضور آمریکایی‌ها را دولت افغانستان تعیین نخواهد کرد، گفت: در پیمان استراتژیک کابل- واشنگتن، پایگاه‌های نظامی مربوط قلمرو آمریکا ذکر خواهد شد که در این صورت افغان‌ها اجازه ندارند بدانند که در این پایگاه‌ها چه می‎گذرد.
    نظامیان خارجی و تروریست لازم و ملزوم یکدیگر هستند
    طاقت معتقد است: القاعده و تروریست پروژه طرح شده از سوی آمریکا هستند که با هدف تسلط به کشورهای منطقه ایجاد شده‌اند.
    این کارشناس نظامی افغان اظهار داشت: القاعده و تروریست نیروهای دست نشانده آمریکا است و تا زمانی که نظامیان خارجی در افغانستان حضور داشته باشند، تروریست نیز در منطقه وجود دارد.
    با آن که آمریکا هدف از حضور خود در افغانستان را ریشه کن کردن تروریست، تأمین امنیت و بهبود وضعیت مردم این کشور عنوان کرده است، اما اکنون نه تنها امنیت در این کشور تأمین نشده، بلکه ناامنی و تولید مواد مخدر همچنان به صورت گسترده افزایش یافته و فعالیت شورشیان و تروریست نیز همچنان ادامه دارد.
    مُشاطرة هذه المقالة على: reddit

    avatar

    پست الثلاثاء 10 أبريل 2012 - 7:24  admin

    واشنگتن پست: اوباما به آزادی اعتقاد قلبی ندارد
    خبرگزاری فارس: حمایت رئیس جمهور آمریکا از متحدین دیکتاتور خود و عدم کمک به انقلابیون در کشورهای مختلف، باعث شده تا وی به عدم تعهد به دموکراسی متهم شود.
    آمریکا 7 پایگاه نظامی دائمی در افغانستان احداث می‌کند 13901224000419_PhotoA


    به گزارش فارس روزنامه واشنگتن پست در مقاله‌ای، ادعای اوباما مبنی بر حمایت از آزادی را بیشتر در حد حرف خواند تا عمل.
    این مقاله با پایین خواندن سطح پایبندی اوباما به آزادی می‌نویسد، سه سال از حضور اوباما در مسند ریاست جمهوری گذشته و حالا می‌توان میزان پایبندی او به دموکراسی و آزادی را مورد ارزیابی قرار داد.

    اوباما در تبلیغات انتخاباتی اش هم، بیشتر از آنکه در رابطه با آزادی و دمووکراسی صحبت کند، از بزرگی و شکوه آمریکا صحبت می‌کرد. هرچند که سعی داشت خود را به سنت حمایت از دموکراسی پایبند نشان دهد و از خود چهره‌ای طرفدار آزادی و دموکراسی مجسم کند.

    او در مقاله‌ای که در سال 2007 منتشر کرد، نگاه خود به جهان را اینطور توصیف کرد: همه شهروندان در هر کجایی که باشند، باید بدون احساس ترس، قادر به انتخاب رهبران خود باشند.
    اما به طور کلی، او در عمل علاقه زیادی نسبت به مباحث مربوط به حمایت از دموکراسی نشان نداده است.

    اما آنچه که اوباما پیش‌بینی نکرده بود، اما در دوره ریاست‌جمهوری او رخ داد، قیام‌های عربی بود. برخورد اوباما با این قیام‌ها به نحوی بود که گویی این حوادث یک اتفاق ناخواسته بوده و نه یک حرکت تاریخی.

    در خیزش مردمی مصر، اوباما تا پیش از آنکه اطمینان یابد که حسنی مبارک سقوط می‌کند، از وی حمایت کرد.

    پس از سقوط مبارک و زندانی شدن او، باز هم اوباما شروع به حمایت از شورای نظامی مصر کرد، با وجود اینکه این شورا بسیاری از تعهدات خود در قبال آزادی و دموکراسی را زیر پا گذاشت.

    همچنین او برای کمک به لیبی هم تحت فشار قرار گرفت تا پذیرفت که به انقلابیون لیبی کمک کند. ضمنا روشن است که او از سرکوب‌ها در بحرین و عربستان صعودی نیز آگاه است.
    اوباما در عراق هم تلاشی برای روی کار آمدن نیروهای مردمی انجام نداد، و همینطور در افغانستان تمام تلاش او بر حفظ منافع آمریکا متمرکز شده و به ندرت در رده‌های بعدی می‌توان تلاشی برای استقرار دموکراسی در این کشور را مشاهده کرد.
    در دیگر کشورهایی هم که کمتر به آن‌ها توجه شده، نظیر آذربایجان و قزاقستان، اوباما به همکاری خود با نظام‌های دیکتاتوری ادامه داده است.
    در مجموع باید گفت اوباما بیشتر از آنکه به روح آزادی اعتقاد قلبی داشته باشد، به تداوم روابط بین الملی با دیگر کشورها اعتقاد دارد.

      مواضيع مماثلة

      -

      اكنون الجمعة 29 مارس 2024 - 11:12 ميباشد