پندار نو

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
پندار نو

سایت مستقل و غیر وابسته به احزاب و گروه های سیاسی


    چگونگي برخورد محمد ابراهيم سکندري در پروسه وحدت

    avatar
    admin
    Admin

    تعداد پستها : 7126
    Registration date : 2007-06-20
    20080607

    چگونگي برخورد محمد ابراهيم سکندري در پروسه وحدت Empty چگونگي برخورد محمد ابراهيم سکندري در پروسه وحدت

    پست  admin

    احمد سعید سپهر

    چگونگی برخورد محمد ابراهیم سکندری در پروسه وحدت



    ابراهیم سکندری که خود را "سرپرست موُقت کمیته سازماندهی و هماهنگی امور نیروهای ملی ، مترقی و دموکرات افغانستان در اروپا" توظیف کرده، مانند نوشته های قبلی اش میخواهد بار دیگرخودرا یکی از طرفداران پر و پا قرص وحدت نشان داده، تا ازین راه بار دیگر به مقام و موقعیت برسد تا "وظیفه سپرده شده" را در جهت جلوگیری از نزدیک شدن و اتحاد و وحدت اعضای قبلی حزب دموکراتیک خلق افغانستان (حزب وطن) و سایر نیروهای مترقی و دموکرات با جدیت و امکانات بیشتر بسر رساند.

    برای اثبات این ادعا کفایت میکند، که با بیطرفی کامل و دور از خوشبینی و بد بینی ساز مانی و تشکیلاتی نوشته اش مرور گردد، در خواهیم یافت که در عقب این گونه موضعگیری ها و این گونه اتهامات بر علیه سازمان که ظاهراًمیخواهد با آن زبان مشترک، در جهت هم سویی و هم گامی پیدا نماید چه مقاصد، توطئه ها و دسایس پنهان است و موصوف با این تحلیل ها و نوشته ها چه دسته گل را به آب میدهد و به کدام آسیاب آب میریزد.

    در مورد اتهامات واردۀ موصوف برعلیه نهضت فراگیر ترقی و دمو کراسی افغانستان، یقیناً که اعضای آن نهضت، در صورت که آن را قابل پاسخ گویی بدانند،جواب ارائه خواهند کرد، من میخواهم صرف به حیث عضو حزب پر افتخار دمو کراتیک خلق افغانستان (حزب وطن) که فعلاً هیچ گونه وابستگی تشکیلاتی با هیچ ساز مان ندارم، در مورد دموکراسی که موصوف در آغاز نوشتۀ خود آنرا تذکرداده، و «انستیتوت دموکراتیک ملی» نیز، از رعایت آن توسط حزب متحد ملی تصدیق نموده، چند سوال را مطرح کنم. ضمناً امید وارم که مدعیان پر و پا قرص "دموکراسی امریکایی" که مردم جهان بطور عام و مردم مصیبت زدۀ ما بطور خاص هر روز با پوست و گوشت خود پیامد آنرا احساس میکنند، پیرامون رضایت نامه ذیل توضیح و جواب قناعت بخش و بیدون غل و غش را ارائه دهند.

    دفتر اسناد و ارتباط شورای مرکزی حزب متحد ملی افغانستان بتاریخ هشتم جدی 1384 "رضایت نامۀ انستیتوت دموکراتیک ملی افغانستان" مبنی بر ستایش ازعملکرد ح.م.م.ا را با افتخار زیاد ذیلاً به نشر سپرده است:



    اطلاعیه دفتر اسناد و ارتباط شورای مرکزی حزب متحد ملی افغانستان
    مورخ ٨ جدی ۱۳۸۴





    بعد ازنشر مطلب فوق، چندین بار در سایت های مختلف، سوالات پیرامون این "رضایت نامه" مطرح گردید، اما با گذشت زمان طولانی، جواب و توضیح قناعت بخش از طرف مسئولین ح.م.م.ا در مورد آن ارائه نگردید، از آن جای که گاه گاه، بعض اعضای حزب متحد ملی افغانستان نیز خودرا ادامه دهنده گان راه و آرمان های حزب دمو کراتیک خلق افغانستان میدانند، تقاضای من و صد ها و هزاران حزبی که تا اکنون به عضویت خویش در صفوف حزب دمو کراتیک خلق افغانستان (حزب وطن) میبالند، این است تا محترم سکندری و همفکرانش نکات ذیل را توضیح نمایند:

    1. انستیتوت دموکراتیک ملی افغانستان چه نوع سازمان و اداره بوده؟، مرکز اصلی و اساسی آن در کجا و از طرف کی تمویل میگردد؟ اهداف اساسی آن در وطن به غم نشسته و ویران شدۀ ما چه است؟، این همکاریها و حزب سازیهای که انستیتوت مدعی آن است، کشتی شکسته نیروهای ملی و مترقی و وطنپرست را بکدام گرداب رهنمایی میکند؟

    2. مرام و شکل فعالیت های این انستیتوت از نظر ح.م.م.ا چگونه ارزیابی گردیده، انگیزه و علت همکاری متقابل با آن انستیتوت چه خواهد بود؟

    3. رابطه ح.م.م.ا و رهبری آن با این انستیتوت چه وقت، چگونه و چرا تامین شده؟، آیا فعالیت های منطقوی و جهانی این انستیتوت از نظر رهبری ح.م.م.ا و شخص سکندری قابل تایید است؟

    4. حزب متحد ملی تا حال از چه نوع رهنمایی ها، کمک ها وحمایت های این انستیتوت بر خوردار شده است؟

    5. آیا سرباز گیری حزب متحد ملی و تشویق اعضای سایرساز مان ها و احزاب، در جهت پیوستن به آن حزب، مطابق این اصل انستیتوت است که: «گذشته از این، ما بطور فعال احزاب کوچکی را که خارج از تعریفات فوق قرار میگیرند تشویق خواهیم کرد تا با احزاب بزرگتر موجود مدغم گردند» ، یا خیر؟

    6. این که در سند بالایی تآکیدشده که «حزب شما یکی از نیروهای عمده در کشور بوده و بیدون شک و تردید،برای سالهای متمادی آینده نیز در این موقعیت باقی خواهند ماند» تا چه حد برای اعضای صادق و ساده ح.م.م.ا قابل پذیرش و ستایش است؟، آیا تضمین چنان قوی از جانب ادارۀ که میگویند وظایف (سی آی ای) را تحت پوشش پیش میبرد، در مجموع موجودیت حزب متحد ملی را به حیث حزب ملی و مترقی زیر سوال نمیبرد؟

    7. آیا قبولی قیمومیت اینگونه انستیتوت ها و اینگونه تضمین ها، زمینه آنرا مساعد نمیسازد، تا عدۀ

    ابن الوقت، فرصت طلب، ماجراجو و نادم از اصل مبارزه طبقاتی، از هر سو به آن سازمان رو آورند، تا کشتی مراد منافع فردی و فامیلی را به کمک آقای جهان به "ساحل امید" رسانند؟ و در نتیجه حزب متحد ملی را از خط فکری اولی آن منحرف نمایند؟

    از آن جای که ابراهیم سکندری و همکارانش معتقد به "دموکراسی" اند، امید است متن کامل این خامه را با متن مکتوب انستیتوت در سایت مهر به نشر برسانند، البته منتظر توضیح و جواب قناعت بخش شما هستم
    مُشاطرة هذه المقالة على: reddit

    لا يوجد حالياً أي تعليق

      مواضيع مماثلة

      -

      اكنون الجمعة 29 مارس 2024 - 11:15 ميباشد