پندار نو

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
پندار نو

سایت مستقل و غیر وابسته به احزاب و گروه های سیاسی


    مکثي روي نوشته رفيق گرامي حسن « سپاهي»

    avatar
    آرين
    Admin

    تعداد پستها : 45
    Registration date : 2009-01-05
    20130116

    مکثي روي نوشته رفيق گرامي حسن « سپاهي»  Empty مکثي روي نوشته رفيق گرامي حسن « سپاهي»

    پست  آرين

    مسايل درون حزبي را باتامل بايد ارزيابي نمود
    پيشنهاد نبي آرين که فعلأ هيچگونه روابط تشکيلا تي با احزاب سياسي نداشته و از جمله رؤسا هم نمي باشد
    مکثي روي نوشته رفيق گرامي حسن « سپاهي»  2u7agc1
    ـــ محمد يعقوب هادي
    مکثي روي نوشته رفيق گرامي حسن « سپاهي» پيرامون تأمل انديشي در باره مسايل درون حزبي

    رفيق حسن سپاهي رفيق ارزشمنديست که سابقه طولاني مبارزه سياسي در حزب بزرگ ما ح د خ ا داشته و از جمله موسسين نهضت فراگير دموکراسي و ترقي افغانستان بوده و در سطح رهبري ن ف د ت ا معاون ن ف د ت ا و اکنون عضو شوراي مرکزي ح م ا و شخصيت موثر در حزب ما ميباشند.
    ايشان اخيرآ زير عنوان « مسايل درون حزبي را با تأمل بايد ارزيابي نمود» ديدگاه شخصي شانرا بيان نموده اند که قابل تعمق است.
    نويسنده به نسبت هم سرنوشتي وهمروي آرمان با ايشان ضرور دانستم در مورد آنچه که طي يادداشت شان عنوان نموده اند به اين وسيله تبادل نظر نمايم تا هم تفسيري از بحث تفاهم و هم تفسيري از بحث قضاوت ارايه شده بتواند. به تعبير نويسنده اين تبادل نظر با رفيق گرامي سپاهي در واقع تأمل به مسايل درون حزبي است که ميتواند زمينه بدست آمدن نتيجه مطلوب را فراهم سازد.
    نويسنده همانند رفيق گرامي سپاهي از اعلاميه محمد داوود راوش به نسبت اينکه به اين نتيجه رسيده که بحران تحميل شده بالاي حزب را بپذيرد، مشروعيت خواست اعضاي حزب را که شماري از اعضاي شوراي مرکزي ح م ا در جلسه مورخ 8 جدي 1391 روي آن بحث کردند تائيد نمايد، وخود نخواسته در پاي اين اعلاميه خود را ريس ح م ا معرفي نمايد، هر گاه آنچه شمرده شد به اساس روحيه حزبي بوده باشد جاي آن دارد تا از اين روحيه سپاسگذاري شود . بگذار همه بدانند که قضاوت ما نسبت اعضاي حزب ما فقط به لحاظ رفتار هاي آنان صورت ميگيرد.
    بدون شک يادداشت رفيق گرامي سپاهي با کلمات و جملات پر از عواطف واحساسات نيک نوشته شده که بيانگر حسن نيات شان براي حل بحران تحميل شده بالاي حزب ما ميباشد نويسنده اين حسن نيات را مي ستايم ودست رفيق گرامي را صميمانه ميفشارم.
    اين در حاليست که نياز به باز گشائي مسايل مطرح شده در متن ومحتواي آن يادداشت ما را از حسن نيات حل بحران به حسن اراده حل بحران سخت کمک ميکند و چه بسي که اگر اين حسن اراده مشترک شود بصورت قطع حزب ما بدون هيچ آسيبي از اين بحران نجات پيداخواهد کرد.
    درآغاز يادداشت آمده است:
    با تاسف که عظمت وشکوهمندي نخستين کنگره حزب نهضت فراگير دموکراسي وترقي افغانستان که حزب مردم افغانستان را متولد ساخت دراثر مديريت ناسالم وعقده گشائي ها وايجاد بحران درو ن حزبي درسايه ياس ونا ميدي قرار گرفته ومتاثر گرديد .
    مديريت نا سالم، عقده گشائي ها و ايجاد بحران درون حزبي مسايلي اند که نه بخودي خود بوجود آمده‌ است و نه بخودي خود حفظ شده است. ونه بخودي خود منتفي ميشود. معلومدار که اين تشخيص وضعيتي است که دست عاملين آن در کار بوده و ميباشد. بار ديگر بايد گفته شود بحران در نتيجه پلان ومهندسي چند تن از افراد معلوم الحال به حزب تحميل گرديد و شماري هم در اين مهندسي قرباني اين پلان معين شدند. اين افراد معلوم الحال همانا امامان پشت پرده استند که توانستند اراده خودشانرا بالاي قربانيان پلان خود حفظ نمايند. لذا هر گاه اعلاميه تدوير پلينوم نوعي از استقلال عمل اين قربانيان براي رفع بحران تحميل شده بالاي حزب، و بوجود آوردن قضاوت دگر گونه در مورد خود شان است همانگونه که در يادداشت رفيق گرامي سپاهي در مورد ملاقات هيات مذاکره که در اجلاس مورخ 8 جدي رفقاي شوراي مرکزي تعين شد آمده است « رفيق راوش از گروپ کاري به خوشي وگرمي استقبال کرده ضرورت تدوير پلينوم ويا هرنوع جلسه که بتواند وحدت ويک پارچگي حزب را تامين کند دردستور کار قرار گرفت» هرگاه منظور از هر نوع جلسه در پي کلمه پلينوم دقيق باشد ميتوان آنرا به پلينوم فوق العاده تشکيلاتي توجيه نمود. پس محمد داوود راوش بايد فوري اين استقلال عمل را از خود تبارز بدهد ، با صراحت ووضاحت به خواست اعضاي حزب لبيک بگويد. پيشنهاد کميته موقت رهبري سراسري را بپذيرد و شخصآ با حقوق مساوي در اين کميته اعلان آماده گي نموده عضويت حاصل نمايد. بعد خود آن کميته تصميم گيري خواهد نمود که پلينوم فوق‌العاده را به اساس کدام تدابير لازم دعوت نمايد . اگر اين چنين شود چه کسي چه چيزي را از دست ميدهد؟ باور من اين است هر آن رفيق که به اصول حزب بپيوندد نه تنها که چيزي را از دست نخواهد دادبلکه به عزت و حرمت خود نزد اعضاي حزب خواهد افزود.
    رفيق گرامي سپاهي در قسمتي از يادداشت شان نوشته اند:
    خوشبختانه اکثريت اعضاي حزب درهردو بخش سالم انديشيدند وفشار وارد کردند تا وحدت حزب دوباره تامين گردد دراثر اين تلاشها بود که تعداد اعضاي شوراي مرکزي روز جمعه 8 جدي در منزل رفيق بزرگر تشکيل جلسه نموده مسايل سياسي ملي وبين المللي واوضاع درون حزبي را مورد بحث قراردادند
    البته آنچه روشن است جلسه 8 جدي رفقاي شوراي مرکزي که بنا به پيشنهاد رفقاي اصولگرا از داخل و خارج تدوير يافت در اين جاي شک نيست که آرزو، نيات ونظر رفقاي سالم انديش که در شورا هاي پي آمده از نتائيج جعل پلينوم 21 فعاليت اصولي دارند، با صورت تدوير جلسه مورخ 8 جدي رفقاي شوراي مرکزي همخواني دارد. بصورت عيني ميتوان گفت که تعداد بيشتري از رفقاي ما در جنب اين شورا ها خواست هاي اصولي را تائيد نموده و از خود واقع‌ بيني حزبي انعکاس داده اند. مزيد به آن معلومات دقيق وجود دارد که بسياري رفقا عزيز ما با نيرنگ ها وبازي هاي اپراتيفي از اعلان موضع شان باز داشته شده‌اند اما مطمين هستيم به زودي مهلت هاي که اين رفقا سنجيده اند تکميل خواهد شد و همه شاهد موجي ازاعتراض بر عليه گرو گان گيرا ن حزب ما خواهيم بود.ما اين رفقا را که به اصول تأکيد ميکنند نه به اساس عضويت در شورا هاي اصولگرائي بلکه به اساس اراده اصولي تن واحد اصولگرائي ميدانيم، وميان خود و آن‌ها حد و مرزي قايل نيستيم.
    رفيق گرامي سپاهي در قسمت ديگر نوشته اند:
    «دشواري براي حل معضلات بوجود امده مسلما که وجود دارد درين ميان فشار براي تشديد بحران به مشاهده ميرسدوهر کس درقضايا منافع خودرا اهميت ميدهدکسانيکه درجريان اين حوادث به مفت صاحب مقامي شده اند انرا به ارزان ازدست نميدهندعده هم براي ګرفتن انتقام از برخورد هاي ګذشته وضعيت موجود يعني افتراق ودو دستګي را به نفع خود مي بينند وانرا دامن ميزنند وحتي سرمه هاي ازمايش شده را به چشم صدمه ديده خود مکررا استعمال مي نمايند نا خبر ازينکه اين بار زيان بيشتر را خواهند ديد»
    بلي چنين است. ما اخيرآ شاهد آن استيم که ترکيب جديد به اصطلاح شوراي اروپائي يک پيام همبستگي را به نشر سپرد. اين پيام جالب از نام روساي شورا هاي پي آمده از نتائيج جعل و تقلب است. نسبت به اراده عده که در اين پيام نام شان ذکر شده تعجب بايد کرد. از جمله اراده ريس شوراي آلمان محترمه نسرين مفيد که يکماه قبل بنا به رفتار هاي بحران آفرين در جلسه شوراي آلمان ظاهرآ استعفا داد. که گويا پزيرفته نشد. اين مساله هيچ‌گاه هم در مطبوعات حزبي گزارش نيافت. مگر امروز باز هم مي بينيم از همه آنچه واقع شده وواقع مي‌شود چشم ميپوشد واجازه ميدهد نامش در پايان پيامي باشد که پلينوم يکجانبه را تأکيد دارد گويا همه چيز تا ايندم طبيعي پيش رفته و هيچ چيزي واقع نشده است. از نظراين قلم اين برخورد ها وموضع گيري ها برخورد ها و موضع گيريهاي حزبي نه بلکه سيالي هاي سياسي است که هيچ وقتي هم به نفع حزب و جنبش نبوده ونخواهد بود
    از ميان اين رؤسا محترم « آرين» در يادداشتي نوشت:
    هادي گرامي ، با تمام کاستي ها و کمبودي هاي که در عملکرد بعضي از بزرگان ديروز حزب ما، امروز محسوس است ، نبايد تمام کرده ها و مبارزات افتخار آميزشان را که بخاطر مردم و وطن انجام داده اند فراموش کرد. حق نداريم تمام افتخارات گذشته را ناديده گرفته و به توهين و تحقير يگد يگرو بهترين رفقاي ديروز، بيش ازين ادامه داد .
    بنأ از جناب محترم شما احترامأ خواهش مينمايم با بزرگواري تان ، جلو نوشتن جملات رکيک به آدرس آنعده از رفقاي که راه شان را از شما و شما راه تان را از راه ايشان، جدا نموده ايد بگيريد. به عوض گذاشتن نامهاي چون باطلگرا و اصولگرا ، اگر واقعأ مبارزۀ تان بخاطر وطن و مردم ا ست عجا لتأ حزب جديد ايجاد نمايد و کوشش کنيد فاصلۀ ايجاد شده را با حوصله مندي برطرف نمائيد
    از اين نظريه راه جدا سازي و عجالتاً حزب جديد سازي که رکلام مي‌شود چه چيزي استنباط ميگردد، جز همان سخن شما رفيق سپاهي گرامي کسانيکه درجريان اين حوادث به مفت صاحب مقامي شده اند انرا به ارزان ازدست نميدهند.
    محترم «سليم» تني ديگر از مشمولين اين پيام است . همان محترمي که سوالنامه اي نوشته است . و در آن سوالنامه بيشتر از سؤال آقا گفته، ويکي از آن سؤالات چنين است:
    و اگر احيانآ رفيق برزگر(بزرگر) درانتخابات برنده ميشدند آيا بازهم تالار را ترک ميکردند ؟ آقاي هادي صادقانه بگوييد آيا تقلب بود و يا دسيسه؟ درحاليکه مسؤل مالي حزب رفيق حسن سپاهي خودسرانه فورمه هاي رآي دهي را تکثير و بدون آنکه ظاهرآ رفيق برزگر(بزرگر) کانديد بوده باشند،عکس هاي شانرا در فورمه چاپ مينمايد ،
    وتا ختم رآي گيري از صندوق دور نشده و آنرا تحت نظارت داشت ( لطفآ به فلم کنگره دقيق شويد)؛پس کي ميتوانست تقلب کند؟ . از ياد تان نرود که در کنگره از امور مالي هم گزارش داده نشده بود
    اين نوشته از آن جاه و مقامي که الهام گرفته بيشتر از زبان تفاهم ضرورت به زبان قضاوت دارد. لذا زبان قضاوت را نبايد خاموش ساخت، بلکه اين زبان را بايد گويا ساخت. در همروئي با اصولگرائي هيچ رفيق در هر نوع وضعيت وشرايط هيچ چيزي را از دست نخواهد داد . ما وقتي چيزي را از دست ميدهيم که از اصول حزبي دور شويم.
    نتيجه‌ گيري از بحث حاضر اين است که : ما خواستار رفع بحران استيم. براي رفع بحران خواستار مفاهمه ومذاکره حزبي استيم. علت‌ها و عوامل بحران روشن وواضح است هر گاه اراده براي حل بحران صادقانه باشد، بدون بحث‌هاي حاشيه وي با صراحت و شفافيت علت‌ها وعوامل بر طرف ساخته شود. در مورد انتخاب کادر رهبري به آغاز بر گشت صورت بگيرد. شرايط پلينوم فوق‌العاده ويا مشروع سازي

    محمد يعقوب هادي



    مسايل درون حزبي را باتامل بايد ارزيابي نمود
    ديدگاه شخصي

    سپاهي

    با تاسف که عظمت وشکوهمندي نخستين کنگره حزب نهضت فراگير دموکراسي وترقي افغانستان که حزب مردم افغانستان را متولد ساخت دراثر مديريت ناسالم وعقده گشائي ها وايجاد بحران درو ن حزبي درسايه ياس ونا ميدي قرار گرفته ومتاثر گرديد .

    اين بحران درحدي عميق گرديد که عملا حزب را بدو بخش منقسم ساخته ,نوشته ها وابراز نظرها تا سرحد توهين اميز به پيش رفته وموضع گيري ها چنان عميق گرديد گه رفقاي همرزم وانانيکه نيم قرن درکنار هم رزميده بودند ,روزهاي تلخ وشيرين ,پيروز يها وناکامي هاي روز گار را يکجا پذيرائي نمودند .اينک به دشمنان سرسخت مبدل گرديدند. و خوشبختانه اکثريت اعضاي حزب درهردو بخش سالم انديشيدند وفشار وارد کردند تا وحدت حزب دوباره تامين گردد دراثر اين تلاشها بود که تعداد اعضاي شوراي مرکزي روز جمعه 8 جدي در منزل رفيق بزرگر تشکيل جلسه نموده مسايل سياسي ملي وبين المللي واوضاع درون حزبي را مورد بحث قراردادند و يک بار ديگر ابتکار عمل را درراستاي رفع بحران وتامين وحدت حزب بدست گرفته گروپ کاري تفاهم را متشکل از رفقا استاد حليم ,عبدالله بهروز ,واقاشيزين درد مند ازجمله سابقه دار ترين وبا تجربه ترين رفقا را موظف گردانيد تا بارديگر درتداوم مذاکرات قبلي تماس هاي سيستماتيک را با رفيق راوش غرض ايجاد فضاي تفاهم وجستجوي راه حل بحران برقرارسازند .


    روز شنبه نهم قوس اين رفقا با رفيق راوش نخستين ملاقات را انجام دادند اين ملاقات درفضاي بسيار رفيقانه صورت گرفته ونظر ها باهم نزديک شدند . رفيق راوش از گروپ کاري به خوشي وگرمي استقبال کرده ضرورت تدوير پلينوم ويا هرنوع جلسه که بتواند وحدت ويک پارچگي حزب را تامين کند دردستور کار قرار گرفت .اين ملاقات چنان باثمر وموفقانه انجام گرفت که يخهاي کينه وکدورت ايجادشده را اب نمود وموج از اميد واري در بحر نارام دميد .رفيق داکتر راوش ضمن اعلاميه مورخ 21 جدي برابر با 11 جنوري 2013 امادگي خويش را به تدوير پلينوم وتداوم مذاکرات ابراز نموده است (اعلاميه درسايت حقيقت به نشر رسيده )

    انعکاس اين خبر خوشايند براي وحدت خواهان وعاشقان حزب يک روزنه اميد است ، ولي براي انانکيه طرفدار جدائي ,انشعاب وکوچک ساختن حزب استين بالا کشيده بودند نا خوش ايند ومسخره وتوام با نا باوري است .

    اکنون به نظر ميرسد که ازين اعلاميه ها وشرايط بوجود امده برداشت هاي مختلف مطابق به ذوق وسليقه صورت ميګيرد کسي با اينده باور مند است ، کسي بان با شک وترديد مي بيند وانرا يک دام وفريب ارزيابي مينمايد اما لازم است تا مسايل را با تامل مطالعه وارزيابي کرد . دشواري براي حل معضلات بوجود امده مسلما که وجود دارد درين ميان فشار براي تشديد بحران به مشاهده ميرسدوهر کس درقضايا منافع خودرا اهميت ميدهد کسانيکه درجريان اين حوادث به مفت صاحب مقامي شده اند انرا به ارزان ازدست نميدهند عده هم براي ګرفتن انتقام از برخورد هاي ګذشته وضعيت موجود يعني افتراق ودو دستګي را به نفع خود مي بينند وانرا دامن ميزنند وحتي سرمه هاي ازمايش شده را به چشم صدمه ديده خود مکررا استعمال مي نمايند نا خبر ازينکه اين بار زيان بيشتر را خواهند ديد .

    اما نکته اصلي درين جاست که ما حزب واحد ,قوي ونيرمند ميخواهيم روي اين ضرورت به کنگره مان رجوع کرديم وانرا موفقانه سپري نموديم درپرتو فيصله هاي کنگره، ما مرامنامه واساسنامه واحد داريم ولي در پولينوم پس از کنگره صرف در مسايل تشکيلاتي يعني انتخاب رهبري دچار اختلاف نظر شديم .امروز تنها همين اختلاف بايد حل شود هيچ کسي برفيصله هاي کنگره وباز گشت به ماقبل کنگره نظري وحتي اشاره اي ندارند .پس مشکلات موجوده دران سرحدي نيست که ما رفقاي همسنگر وعضو يک حزب ازهم جدا شويم زيرا که نتايج پلينوم به دلخواه ما نيست , کسي هم حق انرا ندارد که حزب را منشعب ومنقسم سازد چنانکه در قطعنامه جلسه فعالين فدراتيف روسيه به وضاحت بيان شده است .

    گرچه پس ازين همه موضع گيري هاي سرسخت وجدا شدن ساختارهاي حزبي ؛ يافتن راه حل کار ساده ويک روزه نيست .اما به باور من با اندک گذشت ودلسوزي وپابندي به تعهدات حزبي وحزب را بمثابه يک نيروي کامل وقوي خواستن ،غلبه بر دشواري ممکن وميسر است .

    مسلم است که روند تحولات سياسي درکشور به سرعت درحرکت است درين مقطع زماني حزب بايد درتعاملات سياسي نقش بازي کند وحضور خودرا بمثابه نيروي دادخواه ومترقي تبارز دهد حزب ازهم پاشيده ودودسته نميتواند مورد اعتماد جامعه ومردم باشد تحرکات سياسي چنين حزبي را بهاي چندان نميدهند وقتي حزب مردم افغانستان درگيرودار پيچيده سياسي ودراوضاع کنوني ميتواند درجامعه حضور موثر سياسي يابد که نيرومند وقوي واحد ويکپارچه باشد ،يقينا درک رفقاي ارجمند وگرامي دررهبري حزب مردم نيز چنين است والي شرايط براي اين تماسها ميسر نميبود .

    يقينا درايت هردو طرف قادر خواهد شد تا ازين ازمون بزرک سرافراز وموفق برون ايند اگر گذشت هاي سالم ورفيقانه باشد واگر دلسوزانه برخورد شود واگر منافع شخصي را دربرابر منافع جمع ومنافع حزب قربان کنيم هيچ مشکلي پيش نخواهد امد وبزودي دست ها بهم فشرده شده وهمديگر را دراغوش خواهيم کشيد ويک بار ديگر تعهد وپيمان مبارزه ورسالت تاريخي مانرا دربرابر وطن ,مردم واعضاي حزب تجديد خواهيم نمود ..

    من از همه دست اندرکاران سايتها وقلم بدستان دلسوز ورفقاي حزبي ميخواهم تا ازين پروسه اغاز شده استقبال نموده تبليغات منفي را قطع و تشويق نمايند تا رفقاي ارجمند گرداننده درهردو بخش حزب درراه وحدت گامهاي بيشتر وموثر تر بردارند .

    بزرگي ما دروحدت ماست

    پيشنهاد نبي آرين که فعلأ هيچگونه روابط تشکيلا تي با احزاب سياسي نداشته و از جمله رؤسا هم نمي باشد

    جناب محترم محمد يعقوب هادي احسا س نيک جناب تان بخاطر ايجاد يک حزب نيرومندِ مترقي متشکل از اعضاي حزب دمکراتيک خلق افغانستان ( حزب وطن) و بخصوص پرچمي هاي ديروز و ساير روشنفکران قابل قدر است ، مطمئن باشيد، سعي وتلاش هميشگي تان که از طريق ارتباطات تيلفوني ، پالتاکي ، وب سايت ها و غيره جهت ايجادِ فضاي مناسبِ وحدت واتحاد رفقأ ، انجام ميدهيد فراموش نميشود.
    اما به اثر تلاش دشمنان مردم و وطن با گذشت هر روز بعوض نزديکي بين روشنفکرترين ها و يا به اصطلاح ديگر، گل هاي سر سبد جامعه ما فاصله ايجاد شده و رفقاي همسنگـر ديروز به دشمنان آشتي ناپذيرامروز مبدل ميگردند. خوب بياد دارم که همين گل هاي سرسبد جامعه بودند که نتنها به رفقاي خود بلکه به مردم افغانستان و حتي به پدران و بزرگان شان در باره شيوه هاي تفرقه انداختن و حکومت کردن زمامداران وقت توضيح ميدادند، با کمال تأسف امروز خودشان متوجه نيستند که شکار تفرقۀ دشمنان شده اند.
    هادي گرامي ، با تمام کاستي ها و کمبودي هاي که در عملکرد بعضي از بزرگان ديروز حزب ما، امروز محسوس است ، نبايد تمام کرده ها و مبارزات افتخار آميزشان را که بخاطر مردم و وطن انجام داده اند فراموش کرد. حق نداريم تمام افتخارات گذشته را ناديده گرفته و به توهين و تحقير يگد يگرو بهترين رفقاي ديروز، بيش ازين ادامه داد .
    بنأ از جناب محترم شما احترامأ خواهش مينمايم با بزرگواري تان ، جلو نوشتن جملات رکيک به آدرس آنعده از رفقاي که راه شان را از شما و شما راه تان را از راه ايشان، جدا نموده ايد بگيريد. به عوض گذاشتن نامهاي چون باطلگرا و اصولگرا ، اگر واقعأ مبارزۀ تان بخاطر وطن و مردم ا ست عجا لتأ حزب جديد ايجاد نمايد و کوشش کنيد فاصلۀ ايجاد شده را با حوصله مندي برطرف نمائيد.
    آيا مشکلات و يا به عبارت ديگر فاصله ايجاد شده را با نوشتن جملات نا مرغوب و نامأنوس به آدرس يکد يگر ميتوان حل نمود ؟ لطف فرموده توجه نمايد به نوشتۀ يکي از "رهبران" به اصطلاح شما اصولگرايان :

    مکثي روي نوشته رفيق گرامي حسن « سپاهي»  29vmolz

    حال خود قضاوت کنيد اين را تجارت سياسي نميگويند؟ آيا با چنين طرز ديد آرزوي اتحاد و همبستگي را داريد ؟ آيا راه برطرف نمودن فاصلۀ ايجاد شده دشنام است ؟ و ........!

    هادي نهايت گرامي، ميدانم شما يک سياستمدار با تجربه و با فهم هستيد. با تأ سف که من در عرصۀ سياست تحصيل نکرده ام، که مشوره دهندۀ خوب باشم به همين دليل هم اکثرأ نوشته ها و نظريات رفقا را مطالعه ميکنم ولي جرأت ابراز نظر را ندارم زيرا فکر ميکنم که هرکس بايد برابر گليم خود پا دراز کند . اگرمسايل مطابق رشته تحصيلي وغيره مطرح بحث باشد انسان با جرأت و بدون کدام اشتباه فاحش ميتواند نظريات خود را با ديگران شريک سازد. اما زمانيکه از بحر بيکران سياست به اندازۀ يک قطره کوچک هم نياموخته باشيم، امکان اين وجود ندارد که در رابطه کاملأ علمي قضاوت کنيم ودرست تصميم بگيريم. البته منظورم اين نيست که اگر متخصص عرصه سياست نيستيم بايد عضو حزب نباشيم، نه چنين نيست. يک حزب نيرومند نتنها به متخصصين عرصه هاي مختلف بلکه به اعضاي مربوط اصنا ف مختلف يک جامعه ضرورت دارد. ولي هر عضو حزب با يد جاي خود را در حزب بداند يعني اينکه کار به اهل کار سپرده شود. اطمينان کامل دارم در صورتيکه در رهبري يک اداره و يا يک حزب سياسي ، کادرهاي متخصص تعين و يا اينکه انتخاب شوند مشکلا ت جدي مثل انشعاب و غيره کمتر وجود ميداشته باشد. آرين
    مُشاطرة هذه المقالة على: reddit

    لا يوجد حالياً أي تعليق

      مواضيع مماثلة

      -

      اكنون الجمعة 29 مارس 2024 - 10:41 ميباشد